Ucuz Office lisanslarının çalışma mantığı nedir?

Daiquiri

Hectopat
100 TL gibi fiyatlara, hatta daha ucuza Office 2021 Pro Plus veriyorlar. Tek kullanimlik lisans bunlar. Satin aldiktan sonra verdikleri indirme linkinden programlar yükleniyor. Bu tek kullanimlik lisanslari bu adamlar nereden buluyor, neden bu kadar ucuz? Verdikleri indirme linki güvenilir mi?

İndirme linkleri güvenilir.
Lisansı alınca sizin Microsoft hesabınız ile indirme yaptırıyorlar.
Lisansları topl lisanslama ile alıp perakende satıyorlar.
Aktivasyonuda telefon yolu ile yapıyorsunuz.
Format atınca lisans gidiyor.

Ben hem 2019 pro lisans aldım hem de şifresi değiştirilen ismime özel mail adresine sahip 365 aldım. 365 lisansını şöyle anlatayım: Sizi bir üniversite ya da büyük bir lisenin parçası yapıyor. Demek istediğim 300-400 öğrencili değil 2000-3000 öğrencili, bir çok ülkede binası bulunan okullardan birinin toplu aldığı lisanlardan birine isminizle giriş yapıyor. Hesap ve şifreyi size veriyor. Siz de şifrenizi değiştirip microsoft office sitesine verilen hesapla giriş yapıp pc nize officeyi indiriyorsunuz. Ama diğer office hakkında bir bilgim yok size şu kadarını söyleyeyim bana sadece lisans kodu verdiler ben office.com adresinden indirdiğim officeyi sonra lisansladım. Farklı bir link yoktu bende.

Seri key verenlerden almanızı tavsiye ederim. Linklere güvenmem. Muhtemelen kurumsalların toplu anlaşmalarından temin ediyorlardır.

Toplu alıyorlar, kargo ücreti, telif hakları ve diğer maliyetler olmadığı için ucuza satıyorlar. Kaspersky Premium aldım kendi sitesinde 355 tl olan paketi 90 liraya aldım.

Biraz geç yazıyorum ama hangi siteden almıştınız hocam siz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…