Nasıl güvenilir ikinci el bulabilirim?Böbrek satucuza PS5 alamazsın en fazla bak en fazla diyorum Bin TL fark olur oda zar zor tanıdık vesaire. Eğer diyorsan gerçekten çok pahalı ve 2.Kullanabilirim 2. El bakmanı öneririm
Gayet güzel bir soru elden almaya özen göster ve fazla kullanılmamış olmasına da özen göster eğer fotoğraflarda çizik kırık varsa pek alma yanında olma çünkü adam kırıldığı bozulduğu için satmaya çalışıyordur ve mesela PS5 10.000 TL ise (örnek verdim) buna böyle 3Bin falan diyorsa da alma dolandırıcıdır veya bozuktur içindeki parçaları yoktur. PS kafelerde eğer PS5 Satan bir yer varsa oralara da sorabilirsin illa PS5 almak zorunda değilsen PS4 e de bakabilirsin ama illaki PS5 diyorsan zaten yeni çıkan bir şey olduğu için gayet pahalı bana kalırsa 26 kasıma kadar para biriktir 26 kasımda kara cuma ile beraber fiyatı düşer ve 2. el yerine sıfır alırsın hem güvenme konusunda da kuşkun kalmazNasıl güvenilir ikinci el bulabilirim?
Olur canımBu ülkede ucuz malın sana, bana, kimseye hayrı olmaz kardeşim.
Umarım olur canım.Olur canım
Araştırıyorum zaten elimde ps4 var fakat pc mi alsam ps5 mi alsam ona karar veremedim. Ps5 deki oyun fiyatları uçuk, en azından steam ucuz bir yere kadar...Gayet güzel bir soru elden almaya özen göster ve fazla kullanılmamış olmasına da özen göster eğer fotoğraflarda çizik kırık varsa pek alma yanında olma çünkü adam kırıldığı bozulduğu için satmaya çalışıyordur ve mesela PS5 10.000 TL ise (örnek verdim) buna böyle 3Bin falan diyorsa da alma dolandırıcıdır veya bozuktur içindeki parçaları yoktur. PS kafelerde eğer PS5 Satan bir yer varsa oralara da sorabilirsin illa PS5 almak zorunda değilsen PS4 e de bakabilirsin ama illaki PS5 diyorsan zaten yeni çıkan bir şey olduğu için gayet pahalı bana kalırsa 26 kasıma kadar para biriktir 26 kasımda kara cuma ile beraber fiyatı düşer ve 2. el yerine sıfır alırsın hem güvenme konusunda da kuşkun kalmaz
Olur canım
Araştırıyorum zaten elimde ps4 var fakat pc mi alsam ps5 mi alsam ona karar veremedim. Ps5 deki oyun fiyatları uçuk, en azından steam ucuz bir yere kadar...
PLAYSTATİON 5 PS 5 OYUN KONSOLU SIFIR FATURALI SAHİBİNDEN - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 954142835 mesela nasıl bu?
Sorun değil kasadan babam anlıyor. Ps 4 ün falan içini açıyor daha önceden kasalı bilgisayar vs de almış. Eğer konuşabilirsen baya güzel olur, Ankara'da yaşıyorum.Eki Görüntüle 1164911 Adam daha önce bir şey satışa sunmamış ve 7.500tl lik bir ürünü 5.500Tl ye satması için büyük bir olay gerekmeli (oğlu ile kavga etmiştir veya oğlu vefat etmiştir onun için veya ev falan almak için.) arada 2000Tl Var pek sıfır bir ürün gibi gözükmüyor sana tavsiyede bulunayım itopya'dan hazır sistem al hem ucuza gelir hem de ps4 ünü aldığın monitöre bağlarsın ama şunu diyeyim kasa biraz uğraştırıcı ve azcık kasalarla ilgili bilgi sahibi olman gerekiyor ben senin için bu adamla konuşacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.