Ucuz Robux Sitelerine Güvenmeyin

Sistemi anlatabilirmisiniz acaba?
Tabii hocam, hocam mobilde Brawl Stars Clash Royale vb. oyunlar oynayarak puan kazanıyorsunuz aynı şekilde Bilgisayarda da Valorant CS:GO vb. oyunları oynayarak puan kazanıyorsunuz o puanlar biriktiğinde de markete girip istediğiniz ürünü alıyorsunuz.

Önemli değil Robux eğlenin yeter.

Bir gün çocuk aklıyla bir video görmüştüm bedava başka bir oyun için para birimi veriyordu.
Bende her şeyi yaptım sonda telefon istiyordu verdim mesaj gönderdiler onay yazıp gönderdim ama para kesilmeyeceği söyleniyordu videoda. O gün içinde 100+ para kesildi müşteri hizmetlerine ulaşılmıyordu, zar zor iptal ettik. Yaşı küçük olanlar için anlatmak istedim. Bedava Robux için araştırma yapıp çıkar belki bu sayfa.

Acaba bana o siteleri verir misin deneyeceğim.

Umarım ban yemem. Site güvenilir çünkü. Yazdıktan sonra hala açık mı diye bakmak için girdim. 3 Robux vardı sitede. En az 7 Robux gerekiyor Roblox hesabınıza aktarmak için. Bende bir iki oyun yükleyip görev yaptım. 11 Robux oldu şu an.

1643724787320.png

Site bu: https://rblx.city/earn
Uygulama yükleme görevleri en basiti oluyor genellikle. Bir de quiz görevleri var, %100 yaptığınız zaman sadece Robux'unuzu veriyor. Onların cevapları da YouTube üzerinde mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an stok yok diye gözüküyor. Site kapanmışta olabilir bilmiyorum. Genellikle stok oluyordu çünkü hatırladığım kadarıyla. Bu arada bu yazıyı yazarken bir uygulama daha yükleyip 14 robux yaptım. Hatırladığımdan daha basitmiş. Tabi stoklar yenilenmez ise anlamı kalmaz.
1643724969731.png

Şu an stok yok diye gözüküyor. Site kapanmışta olabilir bilmiyorum. Genellikle stok oluyordu çünkü hatırladığım kadarıyla. Bu arada bu yazıyı yazarken bir uygulama daha yükleyip 14 robux yaptım. Hatırladığımdan daha basitmiş. Tabi stoklar yenilenmez ise anlamı kalmaz.
Eki Görüntüle 1291306
Siz sanırım telefon ile yapıyorsunuz ama malesef benim telefonum yok.

Siz sanırım telefon ile yapıyorsunuz ama malesef benim telefonum yok.
Yok hocam telefon numarası istemiyor. Sadece roblox kullanıcı adınızı giriyorsunuz. Robuxu çekeceğiniz zamanda gruplarına katılmanız gerekiyor bu kadar.
Pardon telefon doğrulamasından bahsettiniz zannettim. Bilgisayardan da robux kazanılabiliyor. Ayrıca uğraşırım diyorsanız gamehag yüklü robux kazandırabiliyor bilgisayarda.

Yok hocam telefon numarası istemiyor. Sadece roblox kullanıcı adınızı giriyorsunuz. Robuxu çekeceğiniz zamanda gruplarına katılmanız gerekiyor bu kadar.
Pardon telefon doğrulamasından bahsettiniz zannettim. Bilgisayardan da robux kazanılabiliyor. Ayrıca uğraşırım diyorsanız gamehag yüklü robux kazandırabiliyor bilgisayarda.
Bu GameHag sistemini öğretirmisin bana ben yapamadım ya

Robuxu legal yollar ile almış olup daha ucuza satabilirler illa anlaşma yapmış olmalarına gerek yok. Oyun veya grup içi satışlardan robux kazanıp normalden daha ucuza satanlar var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı