Ucuz, sıfır ve Apple garantili iPhone 13 nereden alınır?

Arkadaşlar, Galaxy S8 cihazım ekranı bozuldu. Normalde eski kafada olsam Android'den devam ederdim. Ama şu an sadece benim için önemli olan kamera ve uygulama optimizasyonu, bu da sadece Apple da var. iPhone 13 almak istiyorum ama en ucuz ve sıkıntısız 0 nereden alacağımı bilmiyorum Trendyol, Hepsiburada gibi sitelerden en ucuz alabileceğim şekilde indirim mi kovalamalıyım?
2 hafta önce trendyoldan 26700'e almıştım

Yurtdışı kayıtlı cihaz aldığımızda ülkemizde garantisi oluyor mu?
Amerika cihazlarının garantisi olmaz, ülkemizde garantisi geçen uluslararası garantili cihazlar mevcut. Garantideki şart özellikle faturanızın olmasıdır. Faturanız ve cihazın model no Türkiye'de garantiye engel değilse 1 senelik garantiniz olur. Türkiye'de satılan YD cihazların genelde faturası bulunmaz.

Amerika cihazlarının garantisi olmaz, ülkemizde garantisi geçen uluslararası garantili cihazlar mevcut. Garantideki şart özellikle faturanızın olmasıdır. Faturanız ve cihazın model no Türkiye'de garantiye engel değilse 1 senelik garantiniz olur. Türkiye'de satılan YD cihazların genelde faturası bulunmaz.
Cihaz model no'yu telefonu almadan nasıl öğrenebiliriz. Kutusunda falan mı yazıyor?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı