Ucuz yiyecek tavsiyesi

Hocam bu sene KYK'daki ilk senem fakat liseyide yatılı okudğum için tecrübeli sayılırım, Ana öğün olarak bir şey söyleyemem ancak atıştırmalık açlığınızı bastıracak bir şey soruyorsanız kendi yediklerimi söyiyeyim. 1kg Nesquik (21₺),Bimdeki Tost ekmeklerinden alıyorum dolaba atıyorum yiyeceğim kadar alıyorum tekrar dolaba atıyorum dolayısıyla bozulma vs. gibi bir durum olmuyor. Onun yanına artık sürecek veya birlikte yiyecek ne alırsanız o keyfinize kalmış. Ben ucuz olduğu için çokokrem ve zeytin alıyorum (Krempeynir, bal ve reçel gibi şeylerde alabilirsiniz). Eğer dolaptan açıp yeme üşenirsem vs. diye bir kaç büsküvi bulunduruyorum(Büyük paket negro). Noodle yediğiniz için kettle'ınız olduğunu varsayıyorum eğer yoksada 20₺ ye satılan dandik su ısıtıcılardan alın başka bir şey kesinlikle önermem kaptırırsanız 20₺ tekrar alırsınız, Hazır çorba olarak bimdeki 2₺ ye satılan hazır çorbalar var dolabımda şu an 15 tane vardır :D Kesinlikle domatesli alın diğerlerinin tadı pek güzel değil. Son olarak kahve biliyorum bir atıştırmalık değil ama yine de söylemek istedim. İnternette 1kg 3ü1 arada nescafe satılıyor marketlerde bulamazsınız ben aldığımda fiyatı 33₺ idi basit bir hesap yapacak olursak bir tane 3ü1 arada 18gr (Hatta fiyatı arttırmamak için gramını düşürüyorlar) Yaklaşık olarak 57₺ ye alıyorsunuz tanesi 1₺ den hesaplarsak (Genelde 1.25 ama 1 diyelim) 57₺ yapar her türlü çok ucuza geldiğiniz görüceksiniz. Bu arada meyve yemeyi unutmayın fiyatları çok değişken olduğu için bir şey öneremiyorum ama en son hasta olmak isteyeceğiniz yer pandemi zamanı KYK'dır.İşleri abartmak isterseniz Tekli elektrikli ocak bakın. Forumda yeniyim bir hatam varsa affola, umarım yardımcı olabilmişimdir merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz :)

Hocam bu sene KYK'daki ilk senem fakat liseyide yatılı okudğum için tecrübeli sayılırım, ana öğün olarak bir şey söyleyemem ancak atıştırmalık açlığınızı bastıracak bir şey soruyorsanız kendi yediklerimi söyiyeyim. 1kg nesquik (21₺),BİM'deki tost ekmeklerinden alıyorum dolaba atıyorum yiyeceğim kadar alıyorum tekrar dolaba atıyorum dolayısıyla bozulma vs. gibi bir durum olmuyor. Onun yanına artık sürecek veya birlikte yiyecek ne alırsanız o keyfinize kalmış. Ben ucuz olduğu için çokokrem ve zeytin alıyorum (krempeynir, bal ve reçel gibi şeylerde alabilirsiniz). Eğer dolaptan açıp yeme üşenirsem vs. diye birkaç büsküvi bulunduruyorum(büyük paket negro). Noodle yediğiniz için kettle'ınız olduğunu varsayıyorum eğer yoksada 20₺ ye satılan dandik su ısıtıcılardan alın başka bir şey kesinlikle önermem kaptırırsanız 20₺ tekrar alırsınız, hazır çorba olarak BİM'deki 2₺ ye satılan hazır çorbalar var dolabımda şu an 15 tane vardır :D kesinlikle domatesli alın diğerlerinin tadı pek güzel değil. Son olarak kahve biliyorum bir atıştırmalık değil ama yine de söylemek istedim. İnternette 1kg 3Ü1 arada Nescafe satılıyor marketlerde bulamazsınız ben aldığımda fiyatı 33₺ idi basit bir hesap yapacak olursak bir tane 3Ü1 arada 18gr (hatta fiyatı arttırmamak için gramını düşürüyorlar) yaklaşık olarak 57₺ ye alıyorsunuz tanesi 1₺den hesaplarsak (genelde 1.25 ama 1 diyelim) 57₺ yapar her türlü çok ucuza geldiğiniz görüceksiniz. Bu arada meyve yemeyi unutmayın fiyatları çok değişken olduğu için bir şey öneremiyorum ama en son hasta olmak isteyeceğiniz yer pandemi zamanı KYK'dır. İşleri abartmak isterseniz tekli elektrikli ocak bakın. Forumda yeniyim bir hatam varsa affola, umarım yardımcı olabilmişimdir merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz :)

Bu saydığın hazır çorba, çokokrem, nespuik, bisküvi çok zararlı ama daha faydalı bir şey geldi aklıma dur yazayım. BİM, de satılan sandviç ekmek var ondan alsın içine peynir, domates, biber koyabilir biber sevmiyorsa salam koysun daha akıllıca🙂 içecek yerinede kefir alsın kahveyi Nescafe almak yerine bu pakette satılan Türk kahveleri var onlar daha iyi.

Hocam bu sene KYK'daki ilk senem fakat liseyide yatılı okudğum için tecrübeli sayılırım, Ana öğün olarak bir şey söyleyemem ancak atıştırmalık açlığınızı bastıracak bir şey soruyorsanız kendi yediklerimi söyiyeyim. 1kg Nesquik (21₺),Bimdeki Tost ekmeklerinden alıyorum dolaba atıyorum yiyeceğim kadar alıyorum tekrar dolaba atıyorum dolayısıyla bozulma vs. gibi bir durum olmuyor. Onun yanına artık sürecek veya birlikte yiyecek ne alırsanız o keyfinize kalmış. Ben ucuz olduğu için çokokrem ve zeytin alıyorum (Krempeynir, bal ve reçel gibi şeylerde alabilirsiniz). Eğer dolaptan açıp yeme üşenirsem vs. diye bir kaç büsküvi bulunduruyorum(Büyük paket negro). Noodle yediğiniz için kettle'ınız olduğunu varsayıyorum eğer yoksada 20₺ ye satılan dandik su ısıtıcılardan alın başka bir şey kesinlikle önermem kaptırırsanız 20₺ tekrar alırsınız, Hazır çorba olarak bimdeki 2₺ ye satılan hazır çorbalar var dolabımda şu an 15 tane vardır :D Kesinlikle domatesli alın diğerlerinin tadı pek güzel değil. Son olarak kahve biliyorum bir atıştırmalık değil ama yine de söylemek istedim. İnternette 1kg 3ü1 arada nescafe satılıyor marketlerde bulamazsınız ben aldığımda fiyatı 33₺ idi basit bir hesap yapacak olursak bir tane 3ü1 arada 18gr (Hatta fiyatı arttırmamak için gramını düşürüyorlar) Yaklaşık olarak 57₺ ye alıyorsunuz tanesi 1₺ den hesaplarsak (Genelde 1.25 ama 1 diyelim) 57₺ yapar her türlü çok ucuza geldiğiniz görüceksiniz. Bu arada meyve yemeyi unutmayın fiyatları çok değişken olduğu için bir şey öneremiyorum ama en son hasta olmak isteyeceğiniz yer pandemi zamanı KYK'dır.İşleri abartmak isterseniz Tekli elektrikli ocak bakın. Forumda yeniyim bir hatam varsa affola, umarım yardımcı olabilmişimdir merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz :)
Nesquik aldığım olmuştu ama süt çabuk bitiyor onunla. Çorba işini şu sekil yapıyorum; ŞOK markette satılan 2₺ olan hazır çorbalar var. 1 tanesi 3 bardak kadar çorba içebiliyorum. BİM' de satılan çabuk çorbalar(2₺) tek seferlik olması sıkıntı oluyor.
Ben zaten ailemin yanındayken de meyve yiyemezdik. Annem pahalı diye alamazdı. Şimdi söz konusu bile değil meyve.

Bu saydığın hazır çorba, çokokrem, nespuik, bisküvi çok zararlı ama daha faydalı bir şey geldi aklıma dur yazayım. BİM, de satılan sandviç ekmek var ondan alsın içine peynir, domates, biber koyabilir biber sevmiyorsa salam koysun daha akıllıca🙂 içecek yerinede kefir alsın kahveyi Nescafe almak yerine bu pakette satılan Türk kahveleri var onlar daha iyi.
Dediğiniz sandviçleri tabiri caizse boş desem yeridir. Öğrenciler ucuza sağlıklı beslenemez hocam.
Nesquik aldığım olmuştu ama süt çabuk bitiyor onunla. Çorba işini şu sekil yapıyorum; ŞOK markette satılan 2₺ olan hazır çorbalar var. 1 tanesi 3 bardak kadar çorba içebiliyorum. BİM' de satılan çabuk çorbalar(2₺) tek seferlik olması sıkıntı oluyor.
Ben zaten ailemin yanındayken de meyve yiyemezdik. Annem pahalı diye alamazdı. Şimdi söz konusu bile değil meyve.
Benim kasem bayağı büyük onunla 3-4 kase süt çıkıyor. Dediğiniz çorbayı bilmiyordum ben de sizden öğrendim :) Teşekkürler. Meyve maalesef dediğiniz gibi ama ne azından elma alabilirsiniz ucuz oluyor.

@XEfe.Bey, adamın parası yok. Parayı tasarruflu kullanmaya çalışıyor, sen zararlı diyorsun.

Benim saydıklarım zaten ucuz domates, biber pahalı değil salam zaten BİM, de ucuz ekmeği normal alsın eğer pahalı gelirse en azından doyurur yani bisküvi tekrar acıktırır. Bu arada BİM, e indirimli peynir gelmişti en son onu alabilir fiyatı 10 liraydı.

Eti form kepekli bisküvi şu an marketler de 1,50 TL çok tok tutuyor, yanına da tercihine göre meyveli maden suyu.
Eğer bisküvi yediğini değil de çok lüks bir restoran da yengeç yediğini düşünürsen tadı daha güzel oluyor, bizzat ben denedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı