Ucuza Minecraft Nereden Alabilirim?

Ben Uczpre'den banlı hesap aldım her şeyi değişen şu anlık bir sıkıntı yok zaten her şeyini değiştirdim. Öneri vermiyorum ama siteden aldığım ürün gelmişti yani.

Öncelikle herkese merhaba. Yıllardır crackli Minecraft oynuyorum bugün aklıma orijinal satın alıp oynamak geldi Minecraft'ın sitesine gidip satın alayım dedim. Bir baktım ne göreyim 24 Euro bu da şu anki kurla 200TL yapıyor. Bende almaktan vazgeçtim. Acaba güvenilir daha ucuza satan site var mıdır bildiğiniz? Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Dostum birçok yer satıyor fakat tavsiyem değildir. Zamanında bende aldım elimden birçok kez aldılar. Son çare Minecraft'ın resmi sunucusundan almak olacaktır.

Öncelikle herkese merhaba. Yıllardır crackli Minecraft oynuyorum bugün aklıma orijinal satın alıp oynamak geldi Minecraft'ın sitesine gidip satın alayım dedim. Bir baktım ne göreyim 24 Euro bu da şu anki kurla 200TL yapıyor. Bende almaktan vazgeçtim. Acaba güvenilir daha ucuza satan site var mıdır bildiğiniz? Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlarıma teşekkür ederim. U

50TL'ye orijinal sitesinden aldığım Premium'u size verebilirim. Oyunu bıraktım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı