Ucuza Photoshop alınabilir mi?

Agresifrhyme

Hectopat
Katılım
25 Ağustos 2019
Mesajlar
1.450
Çözümler
6
Merhaba. Ben sürekli Photoshop kullanan birisi değilim fakat Photoshop almak istiyorum. Fakat fiyatı bana biraz pahalı geldi aylık 50 TL. Ucuza alabilme şansım veya kalıcı almak gibi bir durumu var mıdır?
 
50'den daha ucuza yok öğrenciler için olan planda tüm uygulamalar aylık 125 TL premiere, after effect gibi programlara ilginiz varsa bunu tavsiye ederim. Kalıcı olarak alınamıyor. Bir kişi daha bulup 25/25 kullanabilirsin ama 2 cihaz destekliyor.
 
Eğer Professional olarak kullanmayacaksanız Online olanları kullanabilirsiniz. Merdiven altı yöntemler de var fakat virüs bulaşmasını istemeyiz. Belki kod bulabilirseniz ucuza kod ile aktif edebilirsiniz.
 
İran'da kimsenin gücü yetmediği için devlet cracklisini dağıtıyor kendi serverlarından. Bizim de pek farkımız kalmadı artık ama... neyse.

O gücü yetmediği için değil, irana satış yasak. ABD ambargo uyguluyor.
Steam, Epic games ve bunun gibi bütün ABD firmalarının iran ve bir kaç ülkeye satışı kesinlikle yasak.

Photoshopun ücretsiz sürümünü bulamazsınız. Eğer birilerinden eski v.6 falan bulabilirseniz seri numarası bunu satın alabilirsiniz ama çok zor.

Onun yerine online olarak Photopea | Online Photo Editor adresini kullanabilirsin.
 
Son düzenleme:
O gücü yetmediği için değil, irana satış yasak.
Steam, Epic games ve bir çok ABD firmasının iran ve bir kaç ülke daha var ambargo uyguluyor.
Ambargo var da, sadece Amerikan programlarını dağıtmıyorlar. WIPO copyright anlaşmasını imzalamadıkları için de teknik olarak illegal bir şey yapmıyorlar.
 
Ambargo var da, sadece Amerikan programlarını dağıtmıyorlar. WIPO copyright anlaşmasını imzalamadıkları için de teknik olarak illegal bir şey yapmıyorlar.

O anlaşmanın önemi olduğunu sanmıyorum.
Çoğu önemli program (Neredeyse %99'u) zaten ABD firmalarına ait.
Yeni yeni RUS'lar sektöre girmeye başladı (Movavi, 3dCoat gibi)
Windows ve Apple işletim sistemleri yeter zaten.
İran bu yüzden linux'a dönmeye çalışıyor.
Sonuçta bir ülkede illegal bir yazılımın yaptırımını distribütörler aracılığı ile ülkenin kendi iç yargısı uygular. Ambargo uygulanmış bir ülke satın alamadığı bir ürün için birde yaptırım mı uygulayacak :)

Sadece satın alma değil, satışda yapamıyorlar. İranda oturan biri bir oyun yazsa başka ülkeye gitmesi gerekiyor. Yani gerçekten kötü bir durum.

Şu an 15'e yakın program kullanıyorum ve hepsi abd firmaları, bir ambargo yesek felaket olurdu.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı