Ucuza Xbox Game Pass Hesaplar Güvenilir mi?

xrr65

Decipat
Daha fazla  
Selamlar, itemhesap gibi yerlerde 20-40 TL gibi düşük fiyatlara Xbox Game Pass hesabı alabiliyoruz 1 aylık fakat sanırım EA ya da Ubisoft oyunlarını oynayamıyormuşuz sanırım, hesap paylaşımlı olduğu için bir sürü kişi giriyor onu biliyorum fakat hesap hareketlerinden hesaptakilerin konumunuzu görmesi sizce de kötü olmaz mı? Böyle bir durum var mıdır? Sadece Stalker 2 oynamak için alacağım. Alınır mı?

Anladığım kadarıyla ek platform gerektiren oyunları oynayamıyormuşuz, EA, Ubisoft, Battle.net gibi.

Bu ucuza hesap alma dalgası çalıntı hesaplar çalıntı kredi kartları ile yapılıyor zaten normal yani ucuz olması güvenilirliği tartışılır

20-40 TL ye olanlar çalıntı hesapları verir muhtemelen onlara güven olmaz. Kod olarak verenlerden alınabilir ben Kabasakal'dan 2 kere aldım kullandım kod ile aktif edip sorun yaşamadım. Onlar 3 aylık 400 TL gibi bir fiyata sahip.

20-40 TL ye olanlar çalıntı hesapları verir muhtemelen onlara güven olmaz. Kod olarak verenlerden alınabilir ben Kabasakal'dan 2 kere aldım kullandım kod ile aktif edip sorun yaşamadım. Onlar 3 aylık 400 TL gibi bir fiyata sahip.
Linki var mı hocam ?

Evet dediğin oyunları oynayamazsın ve adam sürekli hesabın şifresini değiştirip durur, onunla uğraşırsın. Ben tavsiye etmiyorum, zaten o hesaplar ya bir kişi tarafından finanse edilip birden çok kişiye dağıtılıyor ya da çalıntı hesaplar oluyor.

Anladım, kendi hesabımıza her 3 ayda bir alabiliyoruz değil mi ?
Tabi tabi bunu dediğiniz gibi 20-40 TL veya benzer fiyatlara hesap verenler gibi düşünmeyin bunlar bildiğiniz kod. Xbox da kendi hesabınızda aktif ediyorsunuz ona göre süre ekleniyor 3 ay. Ben 2 kere aldım (daha doğrusu 3 olacak son aldığımla) bir problem yaşamadım.

Ama şuan teslim durumu nasıl bilmiyorum zam geldiği için Xbox game pass e. Satıcıya soru sorup bilgi almanız daha iyi olur.

Tabi tabi bunu dediğiniz gibi 20-40 TL veya benzer fiyatlara hesap verenler gibi düşünmeyin bunlar bildiğiniz kod. Xbox da kendi hesabınızda aktif ediyorsunuz ona göre süre ekleniyor 3 ay. Ben 2 kere aldım (daha doğrusu 3 olacak son aldığımla) bir problem yaşamadım.

Ama şuan teslim durumu nasıl bilmiyorum zam geldiği için Xbox game pass e. Satıcıya soru sorup bilgi almanız daha iyi olur.
Anladım hocam, piyasadaki en ucuz bu sanırım değil mi ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00