Ucuzdan AC: Valhalla almak

Arkadaşlar merhaba AC Valhalla almak istiyorum. Nasıl ucuza alabilirim? Ubisoft %20 indirimi ile 160 oluyor ama daha çok düşürmenin bir yolu yok mu?
Ortak, offline bir hesap satın alabilirsiniz daha ucuz olması adına. Epic Games bazen kupon veriyor 60 TL indirim. Onu bekleyebilirsiniz.

plati.ru'ya bakabilirsiniz ben oradan almıştım ama olası bir şeyde herhangi bir sorumluluk kabul etmiyorum.

Ortak, offline bir hesap satın alabilirsiniz daha ucuz olması adına. Epic Games bazen kupon veriyor 60 TL indirim. Onu bekleyebilirsiniz.
plati.ru'ya bakabilirsiniz ben oradan almıştım ama olası bir şeyde herhangi bir sorumluluk kabul etmiyorum.
Gamesatıştan ortak hesap satın alabilirsiniz.
Forumda AC Valhallayı ortak hesap olarak satan bir arkadaş var. Hatta paket olarak satıyor. Yani bir paket içinde hem ac hemde başka oyunlar var ondan alabilirsiniz.
Ortak alınca da sürekli hesaptan çıkış yapıyor. Giriş yapmak için mail kodu beklemek zorunda kalıyorum.

Ortak alınca da sürekli hesaptan çıkış yapıyor. Giriş yapmak için mail kodu beklemek zorunda kalıyorum.
Kendim satışını yapıyorum forumda. Öyle bir sıkıntı uPlay'de mevcut. Buna bir çözüm buldum kendimce. Valhalla'nın kendi dosyalarını veriyorum. O dosyaları bul diyip doğruluyorsunuz. Bir güncelleme yapıyor ve oyuna giriş yapıyorsunuz.

Kendim satışını yapıyorum forumda. Öyle bir sıkıntı uPlay'de mevcut. Buna bir çözüm buldum kendimce. Valhalla'nın kendi dosyalarını veriyorum. O dosyaları bul diyip doğruluyorsunuz. Bir güncelleme yapıyor ve oyuna giriş yapıyorsunuz.
Nasıl yani? Dosyaları doğrulamak için uygulamaya giriş yapılması gerekiyor ama. Birde fiyatı ne kadar?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı