Hesapların maili değişse bile "Transaction ID" ile geri alınabiliyor.Benim korktuğum e-posta değiştirilemediği için şifreyi değiştirmenin bir manası yok sonuçta şifremi unuttum diyerek e-postayla kolayca değiştirebilirler.
BuyPlati.ru ya baktım fakat en düşük maili değiştirilebilen hesabı 9 Euro gördüm.
Leontag.com öneririm. 4 hesap almıştık 1 tanesi hala duruyor diğer 3 hesaplara da yeni gönderdiler. Bana ait olan tekrar sahibi tarafından alındı, tekrar attılar.
Bir tane site vardı. 2TL ile çark çevirmiştim. Altın hesap çıkmıştı, şifre falan değiştirdim neredeyse 4 aydır hesap bende. Eğer site ismini hatırlarsam yazacağım.Hocam bu tarz sitelerin hepsi aynı benim arkadaş da Uczpre'den aldığı için şansımı orada deneyeceğim. En kötü giden para 5-10 lira olur.
Arkadaşlar merhaba,
Bildiğiniz üzere Minecraft'ın kendi sitesinde oyun 24 Euro yani alınamaz seviyede. İnternette Premium hesap satan mesela Uczpre'den 10TL'lik hesap alsam sıkıntı çıkar mı? (Elmas hesap düşünüyorum)
Eki Görüntüle 758613
Geçenlerde 10 TL'lik olanı aldım. Bir sorun olmadı şu ana kadar. 3 arkadaşım benden çok önce almıştı ama hala bir sorun çıkmadı. Ama paranız varsa gidin kendi sitesinden alın en güvenlisi budur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.