Uczpre'den hesap alınır mı?

Leontag.com öneririm. 4 hesap almıştık 1 tanesi hala duruyor diğer 3 hesaplara da yeni gönderdiler. Bana ait olan tekrar sahibi tarafından alındı, tekrar attılar.

Leontag.com öneririm. 4 hesap almıştık 1 tanesi hala duruyor diğer 3 hesaplara da yeni gönderdiler. Bana ait olan tekrar sahibi tarafından alındı, tekrar attılar.

Hocam bu tarz sitelerin hepsi aynı benim arkadaş da Uczpre'den aldığı için şansımı orada deneyeceğim. En kötü giden para 5-10 lira olur.

Hocam bu tarz sitelerin hepsi aynı benim arkadaş da Uczpre'den aldığı için şansımı orada deneyeceğim. En kötü giden para 5-10 lira olur.
Bir tane site vardı. 2TL ile çark çevirmiştim. Altın hesap çıkmıştı, şifre falan değiştirdim neredeyse 4 aydır hesap bende. Eğer site ismini hatırlarsam yazacağım.

Geçenlerde 10 TL'lik olanı aldım. Bir sorun olmadı şu ana kadar. 3 arkadaşım benden çok önce almıştı ama hala bir sorun çıkmadı. Ama paranız varsa gidin kendi sitesinden alın en güvenlisi budur.

Arkadaşlar merhaba,
Bildiğiniz üzere Minecraft'ın kendi sitesinde oyun 24 Euro yani alınamaz seviyede. İnternette Premium hesap satan mesela Uczpre'den 10TL'lik hesap alsam sıkıntı çıkar mı? (Elmas hesap düşünüyorum)

Eki Görüntüle 758613

2 Elmas hesap aldım biri çalındı yenisini verdiler birine hiçbir şey olmadı 1 senedir kullanıyorum.

Tamam o zaman 10 liralık hesap alayım bir tane.
Geçenlerde 10 TL'lik olanı aldım. Bir sorun olmadı şu ana kadar. 3 arkadaşım benden çok önce almıştı ama hala bir sorun çıkmadı. Ama paranız varsa gidin kendi sitesinden alın en güvenlisi budur.

Hocam kendi sitesinden bu Euro kuruyla ancak Ali Koç alır herhalde. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı