EFECETINKAYAYIM
Decapat
Şimdi hangisini aldınız.
Şu an daha almadım fakat üsttekini alacağım gibi duruyor.
Şimdi hangisini aldınız.
Hocam bende aynı kursu alıcam muhtemelen. Ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz. Discord kullanıyorsanız ekleyelim birbirimizi, anlamadığımız yer falan olursa beraber ilerleriz.Şu an daha almadım fakat üsttekini alacağım gibi duruyor.
Hocam bende aynı kursu alacağım muhtemelen. Ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz. Discord kullanıyorsanız ekleyelim birbirimizi, anlamadığımız yer falan olursa beraber ilerleriz.
İngilizce öğren kendi dokümentasyonunu oku. Daha kolay, daha verimli, daha bilgilendirici, daha ucuz.![]()
(55+ SAAT) Unity 2020,C#| Sıfırdan Unity ile 10 Oyun Projesi
Unity Eğitimi || Unity 2D || Unity 3D || Unity 2018 || Unity 2019 || Unity - EZBER yok MANTIK var. Derslerde görüşürüzwww.udemy.com
![]()
2021 UNITY C# | Unity Sıfırdan Profesyonel Seviyeye Gelin!
Sıfırdan Unity ve C# öğrenecek dersin sonunda da oyun firmalarında çalışabilecek bir seviyeye geleceksiniz.www.udemy.com
Sizce hangi kurs daha iyidir?
İngilizce öğren kendi dokümentasyonunu oku. Daha kolay, daha verimli, daha bilgilendirici, daha ucuz.
İngilizce biliyorum zaten ama kendi dokümentasyonunu oku derken ne demek istediğinizi anlayamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.