Udemy Unity kursuna 39 lira değer mi?

3.7 almis. Ben olsam baska kurs bakardim.
Bu kurs dikkatimi cekmedi degil.
Bol ornekten yanayim ben. Bu kursta cesitli ornekler sunmus. Fena degil gibi duruyor.

Kullanmayacaksan değmez. Ciddiysen değer.

Ciddiyim hatta arkadaşlarla ekip kurduk. Kodlama bende.
3.7 almis. Ben olsam baska kurs bakardim.
Bu kurs dikkatimi cekmedi degil.
Bol ornekten yanayim ben. Bu kursta cesitli ornekler sunmus. Fena degil gibi duruyor.

Peki 3D'yi de rahat yapabilir miyim bunu alırsam?

Ciddiyim hatta arkadaşlarla ekip kurduk. Kodlama bende.

Peki 3D'yi de rahat yapabilir miyim bunu alırsam?
bana sorarsan, herhangi birini alsanda tek seferde rahat bir sey yapamazsin. Ikinci kez kursa ihtiyacin olacagini dusunuyorum bunlar genelde, en temelden girdikleri icin istedigin detaylari tam bulamayabilirsin sonucta hic bilmeyene anlatiliyor. Ikinci bir takviye kursu ile rahat yapmaya baslarsin diye dusunuyorum. Tabii pratik sart. pratik olmadan 100 kurs da izlesen bos bence.

Bana sorarsan, herhangi birini alsanda tek seferde rahat bir şey yapamazsin. Ikinci kez kursa ihtiyacin olacagini dusunuyorum bunlar genelde, en temelden girdikleri için istedigin detaylari tam bulamayabilirsin sonucta hiç bilmeyene anlatiliyor. Ikinci bir takviye kursu ile rahat yapmaya baslarsin diye dusunuyorum. Tabii pratik sart. Pratik olmadan 100 kurs da izlesen bos bence.

Teşekkürler.

Kurs'tan öğreneceğin programlama ile programcı olmazsın. Bir şeyler öğrenmiş olursun. Kreş'te veya okul öncesi sınıfta ne kadar okuma yazma öğrendiysen, onun gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı