Diğer Udemy'de kurslar 49.99 TL!

Udemy'de olup YouTube'da olmayan kurs var mı? Ciddi soruyorum, çünkü ben Udemy kursu almayı çok önceden bıraktım. Belki benim aradığım konular öyledir ama aradığım her şeyi YouTube'da daha iyi şekliyle buluyorum.

Hocam kalite açısından aynı mıdır?
Sertifika, düzen açısından Udemy daha iyi değil mi?
Evet sertifika bir işe yaramaz ama sonuçta bitirdiğinin kanıtı oluyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-05-21 223828.png
    Ekran görüntüsü 2023-05-21 223828.png
    15,7 KB · Görüntüleme: 103
Yani hocam kalite açısından yazılım kursları için konuşabilirim ancak. Yazılımda Youtube ile aynılar. Youtube'da daha çok kaynak var hatta hintliler sağolsun.
Sertifika kısmını bilmiyorum. Bitirdiğinin kanıtı oluyor da bir işe girerken adam senden gerçek proje istiyor sertifika değil.

Engin Demiroğ hocanın kursunu almıştım zamanında mesela. Daha sonra aynı kursları Youtube'a yükledi boşuna almış oldum. Bir ara ücretsiz çok kurs vardı onlara da az biraz bakmıştım sonra bir baktım ki Youtube'da da aynıları var. Yani Udemy'de olup Youtube'da olmayan bir konuya denk gelmedim henüz.

İniyor hocam iniyor sadece şu an bahsettiğiniz zaman inmedi. Geçen aylarda 2 tane kurs aldım toplamda 100 lira ödedim. Hatta ilk bir tarayıcıda kursun fiyatı 84,90'dı daha sonra farklı bir tarayıcıdan baktığımda 50 liraya düşmüştü. Klasik Udemy.

Hocam sertifika birşey anlam ifade etmiyor. Udemyi seviyorsanız alıp öğrenebilirsiniz. Aynısını internetten diliniz varsa öğrenebilirsiniz. Düzen açısından bilemiyorum daha önce kullanmadım ama bir süre sonra aradığınızı bulur hale gelirsiniz zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı