Udemy'den bu kurs alınırsa Unity ile oyun yapılabilir mi?

Sadece bir kursla "oyun" yapılmaz. 72 saat gibi çok kısa bir süreçte de "ileri düzey" olunmaz maalesef. Bunlar işin marketing kısmı, size bu kursu aldırtmayı sağlayacak şeyler.

Belki iyi bir başlangıç atabilirsiniz ama bu kurs alıp bitirdiğinizde kendinize ilk soracağınız şey büyük ihtimalle "ben ne öğrendim?" sorusu olacaktır. Büyük bir çoğunluk bu soruyu kendine sorduktan sonra sektörden soğur ve bir daha da yüzüne bakmaz.

Bu yüzden bu kursların sadece bir adım olduğunu, hiçbir kursun tek başına bir etkisi olmayacağını bilmek gerekli. İyi çalışmalar, araştırmaya daha fazla önem vermenizi öneririm. :)

Bir gün online kurs materyalleri ile ilgili sorulan tüm sorulara otomatik cevap yazan bir bot yazacağım sanırım :).

Ben her zaman güncel olmaları nedeniyle dilin/frameworkün kendi dökümantasyonunu öneriyor ve kullanıyorum. Yeni başlayan insanlar için ne kadar korkunç olduğunu biliyor ve anlayabiliyorum, eğer böyle hissediyorsan, youtube'dan bir kaç 10-15 dk'lık temel C# videoları izleyebilirsin. Eğer hiç tecrüben yoksa bu geliştirici gözünden yaklaşımlarda bulunmanda faydalı olabilir. Ama tüm bilgini videolardan almamalısın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı