UE 4 her proje açışımda çöküyor

gönde345

Hectopat
Başlıkta da anlattığım gibi, Unreal Engine 4'ü her çalıştırdıktan sonra proje açışımda 5 dakika gibi bir süre geçtikten sonra koşulsuz şekilde çöküyor, UE 4 çökünce PC üzerinde herhangi bir şey de yapamıyorum tek yapabildiğim şey mouse işaretcisini hareket ettirmek ama bununda bir faydası olmuyor ne kadar tıklasamda hiçbir şey olmuyor, restart atmadan düzelmiyor yaklaşık 20dk. Beklememe rağmen yine de crash ekranı kalıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemin yetmiyor olabilir diyeceğim fakat imzaya bakınca gayet yetecek bir sisteme sahipsiniz. Tekrardan kurmayı ya da dosyaları doğrula seçeneği varsa onları deneyin.

Önceki bilgisayarımda UE 4 sorunsuz çalışıyordu, bu bilgisayara daha yeni kurdum zaten dosyalarında problem olacağını düşünmüyorum, yine de silip tekrar kuracağım öneriniz için teşekkürler.
Sorunu çözdüm sanırım taskbarı saklayınca bug gibi bir şey meydana geliyor bu da UE 4'ü crashlıyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı