Üç Tomb Raider oyunundan hangisi oynanır?

woja

Femtopat
Katılım
5 Şubat 2024
Mesajlar
65
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Zamanında Epic Games bedava vermişti bu üç oyundan hangisini oynamalıyım yeni oyun başlayasım var hikayeleri özet geçer misiniz?

Zamanında Epic Games bedava vermişti bu üç oyundan hangisini oynamalıyım yeni oyun başlayasım var hikayeleri özet geçer misiniz?
1715465783059.png
 
Sayılır öyle aşırı kendine bağlıyacak bir hikayeleri yok zaten oyunların. Çerezlik akıyor ama 10 saate falan bitirirsin maksimum her oyunu.
peki hocam senin önerebilceğin bir oyun varmı hikayesi güzel ama çok sıkmayan akıcı call of duty falan olabilir
 
Sadece birinci oyunu bitirdim ikinci oyunu sıkıntıdan patladığım için bir daha dönmemek üzere kapatıp sildim. İlk oyun düşük bütçeli Uncharted gibi hissettiriyor öyle aman aman bir şey beklemeyin ki üçleme arasında en iyisi ilk oyun olarak gösterilir. Düşünün ben ilk oyunda baygınlık geçirdim diğer oyunları hiç düşünemiyorum eğer beğenmezseniz hiç kendinizi kasmayın salın gitsin zamanınıza yazık olur.
 
Son düzenleme:
Sadece birinci oyunu bitirdim ikinci oyunu sıkıntıdan patladığım için bir daha dönmemek üzere kapatıp sildim. İlk oyun düşük bütçeli Uncharted gibi hissettiriyor öyle aman aman bir şey beklemeyin ki üçleme arasında en iyisi ilk oyun olarak gösterilir. Düşünün ben ilk oyunda saygınlık geçirdim diğer oyunları hiç düşünemiyorum eğer beğenmezseniz hiç kendinizi kasmayın salın gitsin zamanınıza yazık olur.
bugüne kadar rdr2 the last of us gow gibi oyunlar oynadım bu tarz oyunlardan başka varmı öneri
 

Geri
Yukarı