Ücret ödemeden Python örnekleri paylaşılabilecek site önerileri

BONAPARTEIV

Hectopat
Kendim uğraşarak yaptığım yaklaşık 60 tane proje var Python için. Bunları ücretli olarak satmak istiyorum nasıl yapabilirim?

Kendim uğraşarak yaptığım yaklaşık 60 tane proje var Python için. Bunları ücretli olarak satmak istiyorum nasıl yapabilirim?

Projelerinizde Tkinter, Pygame falan var mı? Var ise öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pygame var hocam Tkinter yok.

Hocam yaptığım projeler saçma değil pratik niteliğinde insanlar bu pratikleri satın alıyor.

Güzel oyun varsa Play Store'da paylaşın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yaptığım projeler saçma değil pratik niteliğinde insanlar bu pratikleri satın alıyor.
4 Senedir kod yazıyorum daha önce hiç pratik niteliğindeki kodları satın alan birini görmedim. İnternette milyon tane Python örneği var, Github'da milyon tane repository var. Hani script olsa bot olsa tamam diyeceğim ama örnek minvalindeki bir kodu kim niye satın alsın ki?

Projelerinin birinin ihtiyacını karşılaması gerekiyor ki para versin. Örneğin depo yönetim uygulaması. Bunun için bir Facebook ve İnstagram sayfası açıp gerekirse reklam ile ihtiyaç sahibi bulup satabilirsin.

Eğer ihtiyaç karşılayıcı bir şey değilse geliştirebilir veya Github portföyüne ekleyebilirsin.

Teşekkürler hocam verdiğiniz bilgi için.

Depo yönetim uygulamam var hocam.

Hocam Tkinter kullanarak yaptığım bir depo yönetim uygulamam var daha doğrusu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…