BONAPARTEIV
Hectopat
Kendim uğraşarak yaptığım yaklaşık 60 tane proje var Python için. Bunları ücretli olarak satmak istiyorum nasıl yapabilirim?
Kendim uğraşarak yaptığım yaklaşık 60 tane proje var Python için. Bunları ücretli olarak satmak istiyorum nasıl yapabilirim?
Projelerinizde Tkinter pygame falan var mı var ise öneririm.
Gordugum en saçma baslik. Bunu onaylayan kisi sanirim onay butonuna spam atiyordu.
Pygame var hocam Tkinter yok.
Hocam yaptığım projeler saçma değil pratik niteliğinde insanlar bu pratikleri satın alıyor.
Güzel oyun varsa Play Store'da paylaşın.
4 Senedir kod yazıyorum daha önce hiç pratik niteliğindeki kodları satın alan birini görmedim. İnternette milyon tane Python örneği var, Github'da milyon tane repository var. Hani script olsa bot olsa tamam diyeceğim ama örnek minvalindeki bir kodu kim niye satın alsın ki?Hocam yaptığım projeler saçma değil pratik niteliğinde insanlar bu pratikleri satın alıyor.
Projelerinin birinin ihtiyacını karşılaması gerekiyor ki para versin. Örneğin depo yönetim uygulaması. Bunun için bir Facebook ve İnstagram sayfası açıp gerekirse reklam ile ihtiyaç sahibi bulup satabilirsin.Kendim uğraşarak yaptığım yaklaşık 60 tane proje var Python için. Bunları ücretli olarak satmak istiyorum nasıl yapabilirim?
4 senedir kod yazıyorum daha önce hiç pratik niteliğindeki kodları satın alan birini görmedim. İnternette milyon tane Python örneği var, GitHub'da milyon tane repository var. Hani script olsa bot olsa tamam diyeceğim ama örnek minvalindeki bir kodu kim niye satın alsın ki?
Projelerinin birinin ihtiyacını karşılaması gerekiyor ki para versin. Örneğin depo yönetim uygulaması. Bunun için bir Facebook ve Instagram sayfası açıp gerekirse reklam ile ihtiyaç sahibi bulup satabilirsin.
Eğer ihtiyaç karşılayıcı bir şey değilse geliştirebilir veya GitHub portföyüne ekleyebilirsin.
Projelerinin birinin ihtiyacını karşılaması gerekiyor ki para versin. Örneğin depo yönetim uygulaması. Bunun için bir Facebook ve Instagram sayfası açıp gerekirse reklam ile ihtiyaç sahibi bulup satabilirsin.
Eğer ihtiyaç karşılayıcı bir şey değilse geliştirebilir veya GitHub portföyüne ekleyebilirsin.
Uygulamayı görmeden kalitesini bilemem. Satılıp satılmayacağına siz karar vereceksiniz.Hocam Tkinter kullanarak yaptığım bir depo yönetim uygulamam var daha doğrusu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.