Ücret ödemeden Python örnekleri paylaşılabilecek site önerileri

Kendim uğraşarak yaptığım yaklaşık 60 tane proje var Python için. Bunları ücretli olarak satmak istiyorum nasıl yapabilirim?

Projelerinizde Tkinter, Pygame falan var mı? Var ise öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yaptığım projeler saçma değil pratik niteliğinde insanlar bu pratikleri satın alıyor.
4 Senedir kod yazıyorum daha önce hiç pratik niteliğindeki kodları satın alan birini görmedim. İnternette milyon tane Python örneği var, Github'da milyon tane repository var. Hani script olsa bot olsa tamam diyeceğim ama örnek minvalindeki bir kodu kim niye satın alsın ki?

Kendim uğraşarak yaptığım yaklaşık 60 tane proje var Python için. Bunları ücretli olarak satmak istiyorum nasıl yapabilirim?
Projelerinin birinin ihtiyacını karşılaması gerekiyor ki para versin. Örneğin depo yönetim uygulaması. Bunun için bir Facebook ve İnstagram sayfası açıp gerekirse reklam ile ihtiyaç sahibi bulup satabilirsin.

Eğer ihtiyaç karşılayıcı bir şey değilse geliştirebilir veya Github portföyüne ekleyebilirsin.

4 senedir kod yazıyorum daha önce hiç pratik niteliğindeki kodları satın alan birini görmedim. İnternette milyon tane Python örneği var, GitHub'da milyon tane repository var. Hani script olsa bot olsa tamam diyeceğim ama örnek minvalindeki bir kodu kim niye satın alsın ki?

Teşekkürler hocam verdiğiniz bilgi için.

Projelerinin birinin ihtiyacını karşılaması gerekiyor ki para versin. Örneğin depo yönetim uygulaması. Bunun için bir Facebook ve Instagram sayfası açıp gerekirse reklam ile ihtiyaç sahibi bulup satabilirsin.

Eğer ihtiyaç karşılayıcı bir şey değilse geliştirebilir veya GitHub portföyüne ekleyebilirsin.

Depo yönetim uygulamam var hocam.

Projelerinin birinin ihtiyacını karşılaması gerekiyor ki para versin. Örneğin depo yönetim uygulaması. Bunun için bir Facebook ve Instagram sayfası açıp gerekirse reklam ile ihtiyaç sahibi bulup satabilirsin.

Eğer ihtiyaç karşılayıcı bir şey değilse geliştirebilir veya GitHub portföyüne ekleyebilirsin.

Hocam Tkinter kullanarak yaptığım bir depo yönetim uygulamam var daha doğrusu.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı