Ücretli antivirüs programı tavsiyesi

Gözle hissettirecek kadar rahatsız ediyor.

Eki Görüntüle 1521637

Bu arada ESET'i 1 ay test etmek amaçlı kurmuştum. ESET yüklüyken sistem daha rahat çalışıyordu. Sonra Kaspersky lisansını bitirene kadar döndüm. Hemen o hantallığı hissediyorsunuz. Defender da aynı şekilde performans konusunda iyi değil. Ayrıca başka sorunlara da yol açıyor.
Kesinlikle, Kaspersky lisansım bitene kadar bende mecbur kullanıyorum fakat son zamanlarda sistemdeki yavaşlık ciddi noktalara ulaştı. Kurumsal sistemlerimizde zaten ESET kullanıyoruz fakat bireysel olarak bir indirim yakaladığım anda kişisel sistemim için de kapacağım bir tane. Beni en çok şaşırtan şey Bitdefender'in Kaspersky'ı performans konusunda geride bırakması. System Impact Score'da Bitdefender'in sisteme etkisi oldukça az. Cidden tuhaf.

ESET her zaman bu performans dengesindeydi gerçi, değişen bir şey olmadı. Yakın zamanda fiyatlarda bir güzellik yaparlarsa direkt geçeceğim. Yıllardır kullandığım Kaspersky'ı değişme vakti geldi.

Hayır, Bitdefender anlık olarak en ucuz paket 240₺ civarına çıkmış durumda. Bulduysanız alın.
Kendi sitesinde fiyatlar böyle. Telefonda filan kullanmıyorum antivirüs. O yüzden baştakini almak mantıklı geldi.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    61,2 KB · Görüntüleme: 38
Kendi sitesinde fiyatlar böyle. Telefonda filan kullanmıyorum antivirüs. O yüzden baştakini almak mantıklı geldi.
AntiVirus yerine IS alın. Web koruması da beraberinde gelir ki bu artık şart oldu.

Bu arada Total Security 90 gün ücretsiz kampanya hala devam ediyor. Tüm özellikler açık. @Prime777 konusunda vardı burada bir yerlerde link paylaştı konusunun. Öneririm.

Antivirus yerine ıs alın. Web koruması da beraberinde gelir ki bu artık şart oldu.

Bu arada Total Security 90 gün ücretsiz kampanya hala devam ediyor. Tüm özellikler açık. @Prime777 konusunda vardı burada bir yerlerde link paylaştı konusunun. Öneririm.

Hala çalışıyor.

AntiVirus yerine IS alın. Web koruması da beraberinde gelir ki bu artık şart oldu.

Hala çalışıyor.

90 günlük denemeyi kullandım zaten.
Daha ucuza Total security alınabiliyor. Ben ucuz lisans satan sitelerden 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum. 140-150 tl civarında.
Örnek verebilie misiniz ? Hangi teden almıştınız siz ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı