Ücretli CS:GO almaya değer mi?

Samed Karaca

Hectopat
Yer
İstanbul
Uzun zamandır CS:GO oynuyorum ve rütbemi çavuş rütbe 11'e kadar yükselttim. Çok hile geliyor, 110 TL verip ücretli CS:GO almalı mıyım? Alınca ne değişecek? Rütbem düşer mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir ara çok ucuz fiyata almıştım şu an 110 TL gibi yüksek bir rakamsa sakın bulaşmayın. Rainbow kesinlikle hem CS:GO'dan güzel hemde fiyatını hak eden bir oyun. Kalan parayla farklı bir oyunda alırsınız.

Uzun zamandır CS:GO oynuyorum ve rütbemi çavuş rütbe 11'e kadar yükselttim. Çok hile geliyor, 110 TL verip ücretli CS:GO almalı mıyım? Alınca ne değişecek? Rütbem düşer mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
21 level olunca hesap seçkin oluyor diye biliyorum. Ya para vereceksiniz, ya da 21 levele kasıp seçkin olacaksınız. Fark olmaz, sadece hilelerin gelme oranı çok düşecektir. Ama ben 21 levele kasıp seçkin yapmanız yönündeyim. Eğer değişmediyse sistem aynı mantıkta.

Uzun zamandır CS:GO oynuyorum ve rütbemi çavuş rütbe 11'e kadar yükselttim. Çok hile geliyor, 110 TL verip ücretli CS:GO alınır mı? Alınca ne değişecek? Rütbem düşer mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Ben yeni hesap açmıştım adan Z ye her yer hile dolu idi bende mecbur 70 TL civarına ücreti aldım seçkin oldum hile yüzde 90 azaldı ama oyunu bıraktım saçma rank sistemi ve hileler yüzünden hala çok fazla hileci var legeit oynayan almadıysanız bulaşmayın bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı