Ücretli VPN Önerisi

Steam'de verimizi çalıyor diye Opera mı kullanalım yani hocam? :D Kaldı ki biz burada VPN'ler hakkında tartışıyoruz.

Adam Instagram için istemiyor mu VPN proxy ne fark eder boş yere para vermesin diye yazıyorum burada yoksa bana ne. Öneri veriyoruz beğenmiyorsan yazma bana ben konu sahibine söylüyorum sana değil.

Steam'de verimizi çalıyor diye Opera mı kullanalım yani hocam? :D Kaldı ki biz burada vpn'ler hakkında tartışıyoruz.
Ben Opera kullanın diye birşey demedim ki ben de kullanmıyorum. Aman şunu kullanmayın verilerimizi çalıyorlar diyip gereksiz telaş yapmak komiğime gidiyor.

Ben Opera kullanın diye birşey demedim ki ben de kullanmıyorum. Aman şunu kullanmayın verilerimizi çalıyorlar diyip gereksiz telaş yapmak komiğime gidiyor.
Telaş yaptırmıyorum ki. Sadece verilerimizi nereye yolladıklarını, nasıl kullandıklarını açıklayan bir belge yolluyorum. Bunlar size telaş yaptırıyorsa kullanmayın işte.

Ama şimdi ben 2 senedir 0 sıkıntı istediğim her yere girdim adam proton ile sorun yaşamış. O zaman proton çok daha riskli Opera'dan. Kağıt üzerindeki değerlere değil gerçek kullanım sonucuna bakmak önemli.
Tek bir istatistiğe bakıp böyle sonuç çıkarmanız çok yalnış. Ayrıca "riskli" dediğiniz şirket isviçre menşeili ve tüm programları açık kaynak. Savunduğunuz Opera "VPN" ise yarısı çine ait bir şirkete ait ve kapalı kaynak.
Adam Instagram için istemiyor mu VPN proxy ne fark eder boş yere para vermesin diye yazıyorum burada yoksa bana ne. Öneri veriyoruz beğenmiyorsan yazma bana ben konu sahibine söylüyorum sana değil.
Belki Instagram için istemiyor? Ayrıca Proton ücretsiz hocam. Bende adama söylediğin için zaten önerini eleştiriyorum çünkü adam önerdiğimiz'e yönelecek. :D

İnstagram istediğimi kim söyledi?

Kendi VPN'inizi yapabilirsiniz: Rehber: Wireguard protokoluyle kendi VPN sunucunuzu kurun 85 liradan başlayan fiyatla kendi sunucunuza kendi VPN'inizi kurabilirsiniz.

Pek uğraşasım yok aslında hocam. Hem telefonda da çalışır mı?

Eğer sansürü aşmak içinse VPN yerine routera DPI bypass yazılımı kuruyorum, VPN gerekirse de İsviçre merkezli olduğu için Proton'u tercih ediyorum.

Nasıl yapılıyor?

Bomboş konuşma. Ücretli ve tamamen güvenlik endişeniz varsa kendi VPN sunucunuzu yapın: Rehber: Wireguard protokoluyle kendi VPN sunucunuzu kurun Sadece surf yapacağim diyorsanız Cloudflare WARP+ veya Proton'un ücretli planlarına bakın.

İnstagram istediğimi kim söyledi?

Pek uğraşasım yok aslında hocam. Hem telefonda da çalışır mı?

Nasıl yapılıyor?
Hem telefon hem bilgisayar. VPN uygulamaları da Wireguard protokolu ile sizleri sunucularına bağlar. Wireguard aslında çoğu bildiğiniz uygulamaların alt yapısını oluşturur. Wireguard'da Telefonda QR kod taratarak tek tıkla bağlanabilirsiniz.

Opera, mantığında SOCKS5 bir proxy'e sizi bağlar, tarayıcılarda VPN olmaz proxy olur tarayıcı mağazalarında VPN diye adlandırılan eklentilerde aslında HTTPS veya SOCKS tür proxy'dir.

Bomboş konuşma. Ücretli ve tamamen güvenlik endişeniz varsa kendi VPN sunucunuzu yapın: Rehber: Wireguard protokoluyle kendi VPN sunucunuzu kurun Sadece surf yapacağim diyorsanız Cloudflare WARP+ veya Proton'un ücretli planlarına bakın.

Hem telefon hem bilgisayar. VPN uygulamaları da Wireguard protokolu ile sizleri sunucularına bağlar. Wireguard aslında çoğu bildiğiniz uygulamaların alt yapısını oluşturur. Wireguard'da Telefonda QR kod taratarak tek tıkla bağlanabilirsiniz.

Opera, mantığında SOCKS5 bir proxy'e sizi bağlar, tarayıcılarda VPN olmaz proxy olur tarayıcı mağazalarında VPN diye adlandırılan eklentilerde aslında HTTPS veya SOCKS tür proxy'dir.

Kaspersky nasıldır? Fiyat açısından büyük bir fark var ortada.

Kaspersky nasıldır? Fiyat açısından büyük bir fark var ortada.
Deneyimlemedim ama güzel özellikleri olduğu aşikâr fakat en sonunda bir VPN. Hiçbir VPN uygulaması, güvenlik konusunda güvence veremez, VPN'lerin kullanım ve gizlilik sözleşmelerine bakarsanız neye kabul ettiğinize şasırırsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı