Ücretsiz bir şekilde Windows 10 yükseltmesi nasıl yapılır?

windows8.1

Femtopat
Daha fazla  
Windows 7'nin yazılımsal ve güvenlik desteği Microsoft tarafından tamamen kesilmiş durumda. Bu nedenle neredeyse tüm uygulamalar da yavaş yavaş desteklerini bu işletim sistemi sürümünden çekmeye başladı. Her ne kadar Microsoft tarafından sunulan ücretsiz Windows 10 yükseltme teklifinin süresi dolmuş olsa da Microsoft yine kullanıcılarına bir arka kapı açık bırakmış durumda. Windows 10 yükseltmesi nasıl yapılır? Adım adım inceliyoruz.

Windows 10'un hâlâ problemleri olsa da Microsoft'un Windows 7 üzerindeki tüm desteği çekmesiyle beraber, Windows 10 birçok kullanıcı için bir tercih hâline gelmeye başladı. Microsoft, Windows 10 Home işletim sistemi için 1.300 TL gibi bir fiyat belirlese de eğer resmi Windows 7 veya Windows 8 sürümüne sahipseniz hâlâ ücretsiz Windows 10 yükseltmesi yapabileceğiniz bir yöntem bulunuyor.
Bildiğiniz üzere Microsoft 2016 yılının haziran ayında tüm kullanıcılara sunduğu ücretsiz Windows 10 yükseltme teklifini sonlandırmıştı. Fakat hâlâ resmi Windows 7 ve 8 sahipleri için ücretsiz yükseltme yapabilecekleri bir arka kapı bulunuyor. Gelin ücretsiz Windows 10 yükseltmesi nasıl yapılır? Hep beraber yakından bakalım.

Ücretsiz Windows 10 yükseltmesi nasıl yapılır?
  • Adım #1: Buradan Windows 10 indirme sayfasına ulaşın.
  • Adım #2: “download tool now” butonuna tıklayın.
  • Adım #3: indirdiğiniz Windows 10 kurulumu dosyasını çalıştırın.
  • Adım #4: “bu bilgisayarı şimdi yükselt” seçeneğini işaretleyin ve ileri tuşuna basın.
  • Adım #5: kişisel dosyaları ve uygulamaları sakla seçeneğini işaretleyin ve ileri tuşuna basın.
  • Adım #6: yükle butonuna basın ve Windows 10 yüklemesi başlayacaktır.
  • Adım #7: başlat menüsünden ayarlar uygulamasını açın.
  • Adım #8: güncelleştirme ve güvenlik menüsüne girin.
  • Adım #9: etkinleştirme sekmesine girin ve Windows 10 sürümünü etkinleştirin.

Windows 10 kurduktan sonra kendi lisanslıyor yeter ki onceki Win orijinal olsun key girmesenizde kurulumda kendı hallediyor.

UEFI olmayan crackli bir Windows 7 kullanıyorlarsa 10'a yükselttiklerinde ücretsiz dijital lisanları olmuş oluyor, bu da hala lisans edinmede işe yarayan bir yöntem, ayriyeten bu yöntemde bulunuyor;

UEFI olmayan crackli bir Windows 7 kullanıyorlarsa 10'a yükselttiklerinde ücretsiz dijital lisanları olmuş oluyor, bu da hala lisans edinmede işe yarayan bir yöntem, ayriyeten bu yöntemde bulunuyor;

Sırf sizin için Windows 10 kurdum yöntem halem geçerli key kısmında dijital key yazıyor iyi günler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı