Rehber Ücretsiz kendi Wireguard VPN sunucunuzu oluşturun

Anlatım için teşekkür ederim hocam, benim şöyle bir sorum olacak.

Modeme de kurdum cihazlarım wireguard üzerinden çıkış yapıyorlar ancak açık portlarım çalışmıyor, IP kamerası sabit IP'ye ihtiyacım var bu yöntemle çözerim diye düşündüm ama portları görmediği için çözümsüz kaldı. Modemdeki portları nasıl tanımlarım bilginiz var mı?

Biraz geç cevap olacak, bildirim gelmemiş. Başkası görecek olursa diye;

DDNS çok daha rahat ve kolay bir çözüm olur bu sorun için.

Biraz geç cevap olacak, bildirim gelmemiş. Başkası görecek olursa diye;

DDNS çok daha rahat ve kolay bir çözüm olur bu sorun için.
Keenetic ekstra dsl kullanıcısının, keendns ile cihazların 80 portunu alanadına ekliyorum ama kameranın çalıştığı portu eklediğimde çalışmıyor, keenddns ile ddns çakışmaz mı ?

Yok hocam aynı hatayı verip duruyor olmadı.

@Dümdüz hocam merhaba PowerShell Windows+R tuşuyla çalıştırdım tüm adımları yaptım, ''cat'' komutuyla içeriği göremiyorum PowerShell'i kapattım tekrar aynı komutları yazmam mı gerekiyor birde bu VPN'yi yönlendiriciye ekleyebiliyor muyum? Asus DSL-AC55U kullanıyorum eğer ekleyebilirsem direkt yönlendirici üzerinden çıkarıp tüm cihazlarda kullanmak istiyorum.

Son düzenleme:
cat komutundan sonra oluşan config dosyasının yolunu da girmen lazım. Ya da direkt QR kodun ekran görüntüsünü alıp QR kod okuyucudan metini çek. Modemi bilmiyorum maalesef, Wireguard destekliyorsa olur.

cat komutundan sonra oluşan config dosyasının yolunu da girmen lazım. Ya da direkt QR kodun ekran görüntüsünü alıp QR kod okuyucudan metini çek. Modemi bilmiyorum maalesef, Wireguard destekliyorsa olur.
Hocam baktım benim model desteklemiyormuş. Wireguard kurabileceğim bir Router bulmam lazım. TT'nin sansüründen VPN'siz kaçılmıyor galiba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…