Rehber Ücretsiz kendi Wireguard VPN sunucunuzu oluşturun

GoodbyeDPI var. Keenetic modemler Wireguard protokolü destekliyor.
Hocam Asus'a sansürü aşacak bir şey kurmam lazım ama bu konularda bilgim yok o yüzden böyle kullanacağım artık. OpenVPN ağır diyorlar o yüzden onu kurmak istemiyorum.

Malum siteye girerken hep geç açılıyordu. Şimd 50 mbit vpn'm oldu. Teşekkürler. Bir de beleş vpn'lerin reklam sorunu var telefon uygulamalarında.

Böyle bir hata alıyorum SSH kısmında. Bayağı araştırdım ama çözüm bulamadım. Bilgin varsa yardımcı olabilirsen sevinirim hocam.
Güncelleme: Sorunu çözdüm ve WireGuard'ı da kurdum fakat bu sefer de Wireguard'ı açtığımda internet gidiyor. Kablolu bağlanıyorum üni internetiyle. Normalde birkaç vpn ile denemiştim ve çalışıyordu. Bu niye olmadı ben de anlamadım.

Dosya Ekleri

• ssssr.png
    ssssr.png
    24,7 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
Arkadaşlar Şimdi AWS Wireguard kurulumu sonrası ben evimdeki Modem üzerinden bağlı telefon bilgisayar bunları nasıl aws wireguard üzerinden internete cıkıs sağlayabilirim. Modemim Tenda V12 Ac1200. Bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var. Teşekkürler.

Bir de Su an Wireguard Telekom altyapısı ile calısıyor mu? Engelleme devam ediyor mu? Teşekkürler. İnternet sağlayıcım Netspeed

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı