[Ücretsiz) Mirillis Action 1.30

• Konuyu başlatan 58528
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 4.272
İndireceğim fakat Facebook ve diğer siteler yasak olduğu için indirilemiyor, indirmek için Facebook'a girip paylaşmak gerekli.
Mail adresini girip e-mail adresine gelen link'i kullanarak indir. Koskocaman altta yazıyor, biraz dikkat edip aynı zamanda okusanız iyi olur.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 370
Paylaşım için teşekkürler, ancak verilen içerikte Software Informer gibi saçma bir program yüklüyor, onsuz yüklenmiyor sanırım.
Siz sadece dosyayı indirip "Readme" içindeki aktivasyon kodunu kopyalayın daha sonra şuradan Action! deneme sürümünü indirip kopyaladığınız kod ile aktive edin.

Teşekkürler, bu programı daha önce kullanmıştım ama lisans kodları çok sıkıntı çıkarmıştı. Ama şimdi hem bana ait hem orjinal key hem de sıkıntısız. Bence zaman kaybetmeyin 17 saat sonra tekrar fiyatlı alabilirsiniz anca.

Eskiden bu programı korsan kullanırdım, artık satın almanın güzel olacağını düşünmüştüm para biriktirirken bir baktım böyle bir konu var sağ ol.:)

Paylaşım için teşekkürler, ancak verilen içerikte Software Informer gibi saçma bir program yüklüyor, onsuz yüklenmiyor sanırım.
Siz sadece dosyayı indirip "Readme" içindeki aktivasyon kodunu kopyalayın daha sonra şuradan Action! deneme sürümünü indirip kopyaladığınız kod ile aktive edin.
Arkadaşın dediği gibi yaptım verdiği linkten action programını indirip kurdum, diğer indirdiğim yerdende readme içindeki key ilede aktifleştirdim. Kayıt oldu tıkır tıkır çalışıyor. Bu program Steam'de 90 TL'ye satılıyor. Yani akşam akşam bedavaya alarak baya kazanç sağladık. Allah razı olsun linki paylaşandan :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı