Ücretsiz ve gerçek koruma sağlayan virüs programı var mı?

muharrem.rasit

Megapat
Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Açık Öğretim Lisesi Öğrencisi
Halihazırda Windows Defender kullanıyorum ancak virüs modemi söktü götürüyor arkadaş düüüt diyor hocam galiba virüs girdi modem gitti modem :D
Vel hasıl önereceğiniz sistem yormayan, ücretli olmayan ve gerçek anlamda koruma sağlayan (bak virüs var ver para sileyim) diyen programları önermeyin :D
Yardımınıza ihtiyacım var teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Var öyle programlar ama kullanıcı verilerini satabiliyorlar. Eskiden Avast kullanırdım koruması çok iyi ancak aşağıdaki haberden sonra sildim. Artık sadece defender kullanıyorum.

Haber;

Antivirüs yazılımları tüm sisteme ulaşmaya izinli oldukları için her türlü veriye ulaşabiliyorlar.

Sadece ücretsiz yazılımlarla ilgili değil bazı ücretli antivirüsler için de veri aktarması yaptığı yönünde iddialar var.

Var öyle programlar ama kullanıcı verilerini satabiliyorlar. Eskiden Avast kullanırdım koruması çok iyi ancak aşağıdaki haberden sonra sildim. Artık sadece Defender kullanıyorum.

Haber;

Antivirüs yazılımları tüm sisteme ulaşmaya izinli oldukları için her türlü veriye ulaşabiliyorlar.

Sadece ücretsiz yazılımlarla ilgili değil bazı ücretli antivirüsler için de veri aktarması yaptığı yönünde iddialar var.

Bende çok araştırdım defendera devam o halde :)

Ücretsizde önerilerim bunlardır. Windows Defender kullanmak istiyorsanız şunu kullanın:

Kaspersky free kullanıyorum gerçekten memnunum. 3 aylık ücretsiz premium kullanmak isterseniz eğer:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı