S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.716 Makaleler 13 Çözümler 20 30 Mart 2020 #1 Merhaba arkadaşlar. Ücretsiz bir video montaj programı arıyorum. Çok kaliteli olmasını tabii ki beklemiyorum. Ama çok kötü de olmasını istemem. Şimdiden önerileriniz için çok teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar. Ücretsiz bir video montaj programı arıyorum. Çok kaliteli olmasını tabii ki beklemiyorum. Ama çok kötü de olmasını istemem. Şimdiden önerileriniz için çok teşekkür ederim.
kerobey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3.732 Makaleler 4 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mart 2020 #12 Salih METİN dedi: Korsan kullanımdan bahsediyorsanız, kullanmıyorum! Genişletmek için tıkla... Davinci resolve zaten ücretsiz gayet de kaliteli. Artı 0 Eksi
Salih METİN dedi: Korsan kullanımdan bahsediyorsanız, kullanmıyorum! Genişletmek için tıkla... Davinci resolve zaten ücretsiz gayet de kaliteli.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 31 Mart 2020 #13 Microsoft Photos Video Editor(!) Artı 0 Eksi
KS KS S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.716 Makaleler 13 Çözümler 20 31 Mart 2020 #14 kerobey dedi: Davinci resolve zaten ücretsiz gayet de kaliteli. Genişletmek için tıkla... Arkadaş, Davinci'den bahsetmiyor. Adobe'nin ürünlerinden bahsediyor. Artı 0 Eksi
kerobey dedi: Davinci resolve zaten ücretsiz gayet de kaliteli. Genişletmek için tıkla... Arkadaş, Davinci'den bahsetmiyor. Adobe'nin ürünlerinden bahsediyor.