Türkçesever
Hectopat
Ben cevap vereyim. Çünkü hemen hemen herkes sorunun cevabını biliyor. Sorunun cevabı bence Kaspersky olmalı. @Murat5038'in imzasından da anlaşılabilir.Sizce en iyi antivirüs hangisidir?
Ben cevap vereyim. Çünkü hemen hemen herkes sorunun cevabını biliyor. Sorunun cevabı bence Kaspersky olmalı. @Murat5038'in imzasından da anlaşılabilir.Sizce en iyi antivirüs hangisidir?
Hafiflik de önemli. Hem hafif hem de güçlü olan antivirüs sizce hangisi?Ben cevap vereyim. Çünkü hemen hemen herkes sorunun cevabını biliyor. Sorunun cevabı bence Kaspersky olmalı.
Hafiflik bakımından Avira ya da Norton bence.Hafiflik de önemli. Hem hafif hem de güçlü olan antivirüs sizce hangisi?
Bence Win32/Sality virüsü en iyi virüs programı.Hocam gözünüzde en iyi ücretsiz virüs programı hangisi?
Aslında ücretsiz programlar iyi. Ama doğru yapılandırmak önemli gibi. İnternetten alışveriş yapanlar bence ücretli bir antivirüs programı almalı mutlaka.Korsan kullanacağıma da ücretsizi kullanırım daha iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.