YaramazMorde
Hectopat
Windows 10 Home Dijital Lisans Anahtarı : Amazon.com.tr: Elektronik bunu alıyorum?Hangi sürümü kurduysan ona göre al. Ama fark edeceğini sanmam.
Windows 10 Home Dijital Lisans Anahtarı : Amazon.com.tr: Elektronik bunu alıyorum?Hangi sürümü kurduysan ona göre al. Ama fark edeceğini sanmam.
Win 10 home almam gerekiyormuş. Win 11 Home' da kullanabilmem için. Bir link var mı önerebileceğiniz?Windows 10 Pro Orjinal Lisans Anahtarı : Amazon.com.tr: Yapı Market
Bence bunu al attığımın değerlendirmesi daha fazla ve dolandırıcı olmadığını forumdan biri de onaylıyor.
Windows 10 Home almam gerekiyormuş. Windows 11 Home'da kullanabilmem için. Bir link var mı önerebileceğiniz?
Dostum, şimdi ben bu senin attığın anahtarı satın alırsam Windows 11 de kullanabilir miyim? Pro veya Home?
Cevap verebilmen beni mutlu eder. Çünkü çıldırma derecesine geldim, sabahtan beri bunun ile uğraşıyorum.
Pek bilgim yok keyler hakkında senin cihazın ile uyuşur mu bilmiyorum ama bunu almak daha güvenilir gibi.WINDOWS 10 HOME RETAIL 32BİT/64BİT FQC-09131 Adınıza Faturalı Sadece MIKROYAL'de : Amazon.com.tr: Bilgisayar
WINDOWS 10 HOME RETAIL 32BİT/64BİT FQC-09131 Adınıza Faturalı Sadece MIKROYAL'de : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Windows 10 Home Son Sürüm (2021) Dijital Lisans Retail Key -Adınıza Faturalı- -Hemen Teslim- (Sağ Alttan"Amazon'daki Diğer Satıcılar" Kısmından NetBilişim Mağazasından Sepete Ekleyiniz) : Amazon.com.tr: Bilgisayar 15.30 da bunu sipariş verdim. En son dağıtıma çıktığına dair Amazon'dan mail geldi. Mesajınızı şimdi gördüm.Attığım keyi Windows 11'de kullanabilirsin. Ama attığım Pro sürümü için.
Attığım keyi Windows 11'de kullanabilirsin. Ama attığım Pro sürümü için.
Ben bir şey yapmadım.
Dostum, şimdi ben bu senin attığın anahtarı satın alırsam Windows 11 de kullanabilir miyim? Pro veya Home?
Cevap verebilmen beni mutlu eder. Çünkü çıldırma derecesine geldim, sabahtan beri bunun ile uğraşıyorum.
Yani attığın linkten Windows 10 Pro alsak da istediğimiz zaman Windows 11'e updateleyebiliyor muyuz?
Hocam şuan sistem Windows 11 Home bugün temiz kurulum yaptım ve bende de yazı yok ama kişiselleştirme ayarları kapalı.Hocam normal yükleyin anahtarım yok deyin, sadece Windows'u etkinleştirin yazacak sadece, kişiselleştirme ise serbest Windows 11 de.(ben Windows 10'u anahtarım yok diyerke yükledim, 11'e yükseltebildim, sadece o yazı oldu kişiselleştirmeye falan izin verdi.
Yani attığın linkten Windows 10 Pro alsak da istediğimiz zaman Windows 11'e updateleyebiliyor muyuz?
Hocam şu an sistem Windows 11 Home bugün temiz kurulum yaptım ve bende de yazı yok ama kişiselleştirme ayarları kapalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.