Üçüncü buluşma

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
İhracat departmanı
Öncelikle yaşım 27. Kızın yaşı da 27. Aynı iş yerinde çalışıyoruz ama farklı binalardayız. 2022 Haziran'da tanıdım tam 1 yıl oldu. İyi ki de tanımışım. 2 defa benim davetimle görüştük iş çıkışlarında. samimiyiz. Muhabbet ettiğimizde zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum gerçekten. Ondan hoşlandığımı söylemedim şu zamana kadar. Fakat bu sefer hafta içi dışarıda öğle yemeğine davet edeceğim. Güzel mekan lüks sayılır. Araç da var. Bakalım, konuya gireceğim bir şekilde. Ama bence fazla şaşırmayacak, bunu beklediğini adım gibi biliyorum. Neler olacak bakalım.

Geç kalmış olabilirim ama yapacak bir şey yok. Bundan sonrası önemli. Her sonuca da hazırım.

İş arkadaşı olarak tanıştık uzaktan. İş gereği de iletişimimizin kopmaması lazım. Birbirimize lazımız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlıyorum, bol şanslar kardeşim :) Umarım her şey istediğin gibi olur. Eğer kız reddederse de çok üstüne gitmemeni tavsiye ederim. İş arkadaşıymışsınız, her gün birbirinizin yüzüne bakacaksınız. Eğer bir kız sizi istemiyorsa bunu da kabullenmelisiniz, yapacak bir şey yok. Sonuçta kendinizi zorla kabul ettiremezsiniz. Konuya geri dönüş yapmayı unutma :) Sonucu merak ediyorum.

Anlıyorum, bol şanslar kardeşim :) Umarım her şey istediğin gibi olur. Eğer kız reddederse de çok üstüne gitmemeni tavsiye ederim. İş arkadaşıymışsınız, her gün birbirinizin yüzüne bakacaksınız. Eğer bir kız sizi istemiyorsa bunu da kabullenmelisiniz, yapacak bir şey yok. Sonuçta kendinizi zorla kabul ettiremezsiniz. Konuya geri dönüş yapmayı unutma :) Sonucu merak ediyorum.

Sağ ol öncelikle. Yazdığım gibi binalar farklı ve biraz uzak, yazışıyoruz iş yerinde sadece ve ararsak birbirimizi tabii. Konuyu güncellerim evet.

Tavsiyem red yemekten ve konuşmaktan sakın utanıp çekinmeyin. Hiç konuşmamaktan çok daha iyidir.

@Matrixxx7 katılıyorum ve şöyle bir laf vardır: Bir kızı bin kişi ister ama bir kişi kapar. Siz bugün çekinir, yazmazsınız ama yarın farklı bir kişi gelir ve sevdiğiniz kızı elinizden alır. Deneyin, denemekten korkmayın. Reddedecekse bile hiç değilse denedim dersiniz, bu da yeterli.

@Matrixxx7 katılıyorum ve şöyle bir laf vardır: Bir kızı bin kişi ister ama bir kişi kapar. Siz bugün çekinir, yazmazsınız ama yarın farklı bir kişi gelir ve sevdiğiniz kızı elinizden alır. Deneyin, denemekten korkmayın. Reddedecekse bile hiç değilse denedim dersiniz, bu da yeterli.

Aynen öyle. En kısa sürede netleştireceğim bunu.

@Matrixxx7 tamamdır, iyi haberlerini bekliyor olacağım. Konuya geri dönüş yapmayı unutma :)

Umarım haberler iyi olur, hiç kolay kız değil. Zaten 27 yaşlarında yetişkin bireyleriz. Bu arada yaş kaçtı?

Yemeği kabul etti ayarlarız bakarız dedi. Neler olacak hiç bilmiyorum özellikle red gelirse.

Bir huzursuzluk var içimde neden bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı