Yok, orada 3. parti yazılımlar ve 1. parti yazılımlar gözükür zaten. Örnek veriyorum; CCleaner. Tüm uygulamaları görüp, kaldırabileceğiniz bir yerdir. Yani, yine de işinize yarar.Ben konuyu yanlış açmışım özür dilerim oyunlar için 3. parti yazılımları nasıl bulabilirim benim hatam özür diliyorum tekrardan.
Denetim masası > programlar ve özellikler. Oradaki uygulamalara bakabilirsiniz. Yüklediğinizi hatırlayamadığınız, tanımadığınız uygulamaları "Kaldır/Değiştir"e tıklayarak kaldırabilirsiniz.
İkinci seçenek: Windows arama çubuğuna "uygulamalar ve özellikler" yazın ve çıkan penceredeki uygulamaları üzerine tıklayarak kaldır butonunu seçebilirsiniz.
Yok, orada 3. parti yazılımlar ve 1. parti yazılımlar gözükür zaten. Örnek veriyorum; CCleaner. Tüm uygulamaları görüp, kaldırabileceğiniz bir yerdir. Yani, yine de işinize yarar.Ben konuyu yanlış açmışım özür dilerim oyunlar için 3. parti yazılımları nasıl bulabilirim benim hatam özür diliyorum tekrardan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.