Çözüldü Üçüncü parti yazılım nasıl bulunur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

w3xan1t

Hectopat
Arkadaşlar bilgisayarımda 3. parti yazılım olup olmadığını bilmiyorum ama kesin olarak çözmek istiyorum. Buna nereden bakabiliriz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ben konuyu yanlış açmışım özür dilerim oyunlar için 3. parti yazılımları nasıl bulabilirim benim hatam özür diliyorum tekrardan.
Yok, orada 3. parti yazılımlar ve 1. parti yazılımlar gözükür zaten. Örnek veriyorum; CCleaner. Tüm uygulamaları görüp, kaldırabileceğiniz bir yerdir. Yani, yine de işinize yarar.
Denetim Masası > Programlar ve Özellikler. Oradaki uygulamalara bakabilirsiniz. Yüklediğinizi hatırlayamadığınız, tanımadığınız uygulamaları "Kaldır/Değiştir"e tıklayarak kaldırabilirsiniz.

İkinci seçenek: Windows Arama Çubuğuna "Uygulamalar ve Özellikler" yazın ve çıkan penceredeki uygulamaları üzerine tıklayarak kaldır butonunu seçebilirsiniz.

Denetim masası > programlar ve özellikler. Oradaki uygulamalara bakabilirsiniz. Yüklediğinizi hatırlayamadığınız, tanımadığınız uygulamaları "Kaldır/Değiştir"e tıklayarak kaldırabilirsiniz.

İkinci seçenek: Windows arama çubuğuna "uygulamalar ve özellikler" yazın ve çıkan penceredeki uygulamaları üzerine tıklayarak kaldır butonunu seçebilirsiniz.

Ben konuyu yanlış açmışım özür dilerim oyunlar için 3. parti yazılımları nasıl bulabilirim benim hatam özür diliyorum tekrardan.

Yok, orada 3. parti yazılımlar ve 1. parti yazılımlar gözükür zaten. Örnek veriyorum; CCleaner. Tüm uygulamaları görüp, kaldırabileceğiniz bir yerdir. Yani, yine de işinize yarar.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı