UEFA Şampiyonlar Ligi Grupları

Yok üstün zekalı arkadaşım ben öyle şeyler yapmıyorum. Diğer arkadaş Galatasaray'ı tam yazmayınca bende âtıf olarak 5iktaş yazdım belliki sende sembolü kanatlı bir canlı olan takımın taraftarısın.
Sen de sembolü kedicik olan takımın taraftarısın belli ki. Dua et Namağlup Lider ait olduğu yere dönsün de ülke puanı daha fazla düşmesin. Ayrıca " 5iktaş " yazmadan önce Basaksehir'den kim 5 yemiş bak bakalım.

Kanatlı arkadaşlar lütfen artık ama.

1992-1993 sezonundan bu yana düzenlenen organizasyonda bu sezona kadar Galatasaray 14 (Bu yıl ile 15), Beşiktaş ve Fenerbahçe 6'şar, Bursaspor ile Trabzonspor ise 1'er kez mücadele etti.

Galatasaray: 14 ( Bu yıl ile 15 )
3x Kanatlı ve 1 Timsah: 14

Galatasaray, 2000-2001 ve 2012-2013 sezonlarında, Fenerbahçe de 2007-2008 sezonunda çeyrek final oynama başarısı gösterdi.

Bu arada, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin bugünkünden farklı bir statüde oynandığı 1993-1994 sezonunda Galatasaray, Rainer Hollmann yönetiminde ilk 2 eleme turu geçerek, son 8 takımın mücadele ettiği gruplara kalmıştı

D, F ve E Grupların'da ki maçların özetini dahi izlemeyi düşünmüyorum. Seyir zevki düşük maçlar..
PSG - Liverpool, Barcelona - Tottenham, Juventus - Man. United maçlarının seyir zevki harika olacaktır. Real Madrid - Roma maçlarının sonuçlarını da çok merak ediyorum. Konuşmak için çok erken fakat benim favorim PSG. Hücum hattı inanılmaz. Juventus genel olarak iyi. Real Madrid'in orta sahası ve defansı iyi. Geçen UCL'de Courtois'in, Messi'den yediği gollere bakacak olursam, ben Navas'ı tercih ederdim. Bence Real Madrid tam tersini yapacak. Tek isteğim hakemlerin maçları katletmemeleri..

Kanatlı arkadaşlar lütfen artık ama.

1992-1993 sezonundan bu yana düzenlenen organizasyonda bu sezona kadar Galatasaray 14 (Bu yıl ile 15), Beşiktaş ve Fenerbahçe 6'şar, Bursaspor ile Trabzonspor ise 1'er kez mücadele etti.

Galatasaray: 14 ( Bu yıl ile 15 )
3x Kanatlı ve 1 Timsah: 14

Galatasaray, 2000-2001 ve 2012-2013 sezonlarında, Fenerbahçe de 2007-2008 sezonunda çeyrek final oynama başarısı gösterdi.

Bu arada, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin bugünkünden farklı bir statüde oynandığı 1993-1994 sezonunda Galatasaray, Rainer Hollmann yönetiminde ilk 2 eleme turu geçerek, son 8 takımın mücadele ettiği gruplara kalmıştı

Eski yazıların ve bu yazını dahil ederek söylemeliyim ki ; Ben GS yazıp Beşiktaş'ı bilerek yazmadım fanatik bir Beşiktaş taraftarı değilim sadece Türkiye'de Beşiktaş'ı tutuyorum.Ayrıca Galatasaray çok uzun geldiği için öyle yazdım , tabii ki buna inanmama payın yüksek umrumda da değil.

Ve tarihi başarılar açısından en iyi takım Beşiktaş veya Fenerbahçe dediğimi söylemiyorum.Gelmiş geçmiş en çok başarı kazanan takım Galatasaray'dır.Bunu kabul ediyorum fakat yılımız 2018 , birkere schalke'yi yendik diye bir daha yeneceğinizi söylemeniz hata ve ayrıca şuan ki 10 yıla baktığımızda Beşiktaş'ın Galatsaray'a karşı ezici bir başarı artışı ün artışı ve UEFA Kulüpler sıralamasında Beşiktaş'ın 26. Galatasaray'ın ise 51. olması buna zaten bir kanıttır UEFA konusunda , Galatasaray'ı kötülemek veya kıskanmak gibi birşeyi düşünüyor değilim , ama desteklemek zorunda da değilim.
Rakip konusunda bizim geçen seneki grubumuzdaki en kötü rakibin Benfica olduğunu varsayarsak sizin en sağlam rakibinizinde Porto olduğu grupta Porto ve Benfica eşit segment takım bunu biliyorsunuzdur umarım.

Sizin hatanız birkere kazandığınız başarıyı her zaman olabilecek kadar kolay ve hafife almanızdır.Aynı şekilde Beşiktaş'ı Galatasaray ve Fenerbahçe'ye kıyasla çok yüksek seviyede tutmuyorum ama şuanki devirde ufak bir fark ile onlardan iyi olduğunu savunuyorum.Tabii ki aynı grupta Beşiktaş oynasa kesin 1. olur demiyorum.

Bu arada GS yerine Galatasaray yazdım şimdi mutlusundur.Ben yazarken yoruldum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı