2 294770 Hectopat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 68 Çözümler 1 7 Kasım 2020 #1 Bu seçenek ne işe yarar?
ViooYa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 4.014 Makaleler 3 Çözümler 129 7 Kasım 2020 #2 UEFI ve BIOS Nedir, Farkları Nelerdir? www.technopat.net Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS 2 294770 Hectopat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 68 Çözümler 1 7 Kasım 2020 #3 ViooYa dedi: UEFI ve BIOS Nedir, Farkları Nelerdir? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Size bir sorum daha olacak şu UEFI Boot seçeneğini deaktif edip legacy kurulum yapabilir miyim ve siz hangisini önerirsiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2020 Artı 0 Eksi
ViooYa dedi: UEFI ve BIOS Nedir, Farkları Nelerdir? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Size bir sorum daha olacak şu UEFI Boot seçeneğini deaktif edip legacy kurulum yapabilir miyim ve siz hangisini önerirsiniz?
SeastoreKing Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.455 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #4 294770 dedi: Teşekkürler. Size bir sorum daha olacak şu UEFI Boot seçeneğini deaktif edip legacy kurulum yapabilir miyim ve siz hangisini önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Legacy BIOS kullananlar için önerilir UEFI kullanıyorsan gerek yok. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2020 Artı 0 Eksi
294770 dedi: Teşekkürler. Size bir sorum daha olacak şu UEFI Boot seçeneğini deaktif edip legacy kurulum yapabilir miyim ve siz hangisini önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Legacy BIOS kullananlar için önerilir UEFI kullanıyorsan gerek yok.
KS KS 2 294770 Hectopat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 68 Çözümler 1 7 Kasım 2020 #5 SeastoreKing dedi: Legacy BIOS kullananlar için önerilir UEFI kullanıyorsan gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hayır benim sorduğum benim bilgisayarda UEFI boot diye bir seçenek var bunu enabled yapsam UEFI kurulum yapabilirmiyim? Artı 0 Eksi
SeastoreKing dedi: Legacy BIOS kullananlar için önerilir UEFI kullanıyorsan gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hayır benim sorduğum benim bilgisayarda UEFI boot diye bir seçenek var bunu enabled yapsam UEFI kurulum yapabilirmiyim?
ViooYa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 4.014 Makaleler 3 Çözümler 129 7 Kasım 2020 #6 294770 dedi: Teşekkürler size bir sorum daha olacak şu UEFI Boot seçeneğini deaktif edip Legacy kurulum yapabilir miyim ve siz hangisini önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... UEFI şeklinde kurulum yapmanız güvenliğiniz ve gündelik sisteminiz için en iyi tercih olacaktır. 294770 dedi: Hayır benim sorduğum; benim bilgisayarda UEFI Boot diye bir seçenek var. Bunu enabled yapsam UEFI kurulum yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
294770 dedi: Teşekkürler size bir sorum daha olacak şu UEFI Boot seçeneğini deaktif edip Legacy kurulum yapabilir miyim ve siz hangisini önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... UEFI şeklinde kurulum yapmanız güvenliğiniz ve gündelik sisteminiz için en iyi tercih olacaktır. 294770 dedi: Hayır benim sorduğum; benim bilgisayarda UEFI Boot diye bir seçenek var. Bunu enabled yapsam UEFI kurulum yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yapabilirsiniz.
KS KS 2 294770 Hectopat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 68 Çözümler 1 7 Kasım 2020 #7 ViooYa dedi: UEFI şeklinde kurulum yapmanız güvenliğiniz ve gündelik sisteminiz için en iyi tercih olacaktır. Yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Artı 0 Eksi
ViooYa dedi: UEFI şeklinde kurulum yapmanız güvenliğiniz ve gündelik sisteminiz için en iyi tercih olacaktır. Yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler