UEFI desteği olduğu halde iAtkos ML3 olmuyor

Oğuzhan Akgün

Hectopat
Intel Core i5 - 2450 CPU @ 2.50 GHz

ram: 4 gb

Asus k53sd modeli leptopumda UEFI desteiğim olduğu halde ML3 yükleyemedim. ML2 kurduğumda Bir takım sorunlarla yaşadım. Sistemi kapat dediğim halde hala bilgisayar çalışır halde oluyor ve ayrıca bazen açılışta sorun yaşıyorum. Wifi ile ilgili sıkıntılar yaşıyorum bu konu hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.

Birde niresh deneyeceğim bunu ilk defa duyuyorum. Bilgisayarla ilgili bilgim çok az hatta hiç yok denilecek kadar ve şu son 4 gündür gece gündüzümü katarak bu Bilgisayarımı mace çevirmeye çalışıyorum. Dışarıda bunu yaptırmayı düşündüm ve vazgeçtim şuanda odaklandığım tek nokta bu bilgisayar ve bunu işim gereği mace çevirmek zorundayım bu konuda bana yardımcı olursanız ve yol gösterirseniz çok sevinirim technopat gercekten çok iyi bir forum olmakla beraber anlatım şeklide çok açıklayıcı ..

Şuanda Niresh'i indirdim ilk olarak onu denedikten sonra olumsuz bir durum alırsam Retail denemeyi düşünüyorum yardımlarınız için çok teşekkür ederim talat bey.

- - - Güncellendi - - -

Kuruluma Hangi kodla başlamam gerek ve hangi kodla devam etmem gerek niresh de ?

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı