UEFI Kurulum Sonrası Sistem Geç Açılıyor

furkanguzel

Centipat
Yer
Konya
Daha fazla  
Merhaba,
Sıfırdan temiz bir şekilde UEFI Windows 11 kurulumu yapmama rağmen sistemim çok geç açılıyor. Ek olarak da bildiğim kadarı ile UEFI kurulum yapılan sistemler Windows logosu ile değil anakart markası ile açılmalı diye biliyorum. Ancak bende Windows logosu ile açılmakta sorunun ne olduğunu bir türlü çözemedim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

İmzayı kullanmak yasak.

Ayrıca UEFİ sisteme geçince bende de sanki takılmalar arttı takip edeceğim konuyu.
İmzayı kullanmak ne için yasak anlamadım hocam. Forumda benim gibi sistemini imza kısmına yazan yüzlerce kişiye denk geldim. Ve de sizinki gibi bir takılma problemim yok ancak normal kurulumdan ek olarak fark hissedemiyorum sistem hala çok geç açılıp kapanıyor can sıkıcı bir durum.

İmzayı kullanmak ne için yasak anlamadım hocam. Forumda benim gibi sistemini imza kısmına yazan yüzlerce kişiye denk geldim. Ve de sizinki gibi bir takılma problemim yok ancak normal kurulumdan ek olarak fark hissedemiyorum sistem hala çok geç açılıp kapanıyor can sıkıcı bir durum.

Hocam uzaklaştırma alıyorsunuz öyle yaptığınızda. Kurallarda yazıyor zaten.

sistem özelliklerim;
—— GPU : NVIDIA GeForce RTX 3060 —— CPU : AMD Ryzen 7 3700X 8-Core Processor 3.6 Ghz —— RAM : 2x8 16 GB —— ANAKART : MSI B450 Tomahawk Max AM4 DDR4

İmzayı kullanmak ne için yasak anlamadım hocam.
Mesela ben size mobil üzerinden yardım etmek istedim fakat mobilde imzanızı göremedim. Haliyle yardım edemedim. Ya da kişi sorunu imzasındaki sistemden farklı bir sistemde yaşayabiliyor. Buna benzer sebepler size yardım etme isteğimizin önünde birer engel olacağı için yasaklandığı kanısındayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı