UEFI kurulum vs Microsoft otomatik kurulum

Tanner

Centipat
Arkadaşlar yeni bir bilgisayar aldım. Windows kurmam lazım. Microsoft'un kendi sitesinden indirdim. Direkt olarak USB'ye indi. Bu yaptığım doğru mudur ve daha iyi bir yöntem var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Technopat'in hazirlamis oldugu makaleden faydalanabilirsiniz.

Technopat'in hazirlamis oldugu makaleden faydalanabilirsiniz.

Aga anlayamadım ki? Bu yaklaşık 4 senelik e Microsoft değiştirmiş sitesini

Anlasilmayacak pek bir sey yok aslinda.

Buradan medya olusturma aracini indirin. Dosyayi secerken ISO olarak secin ve masaüstüne kaydedin. Bu islemden sonra Rufus'i indirin ve calistirin. Sonra da makaledeki adimlari takip edin.

Ayrica konuda güncel bir video mevcut.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anlasilmayacak pek bir sey yok aslinda.

Buradan medya olusturma aracini indirin. Dosyayi secerken ISO olarak secin ve masaüstüne kaydedin. Bu islemden sonra Rufus'i indirin ve calistirin. Sonra da makaledeki adimlari takip edin.

Ayrica konuda güncel bir video mevcut.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sen bana insanı atsana aga
Sen bana insanı atsana aga
Yarın yapacağım ama harbi anlamadım pek bilgim yok bu konu hakkında

Benim herhangi bir sosyal medya hesabim bulunmamakta. Konu burada acilmisken farkli bir yerden yardimda bulunmanin hos olmayacagini düsünüyorum.

Böylece baska birine yardim gerektigi zaman o da bu konudan yararlanacaktir. Dilerseniz buradan yardimci olabilirim.

/
Benim herhangi bir sosyal medya hesabim bulunmamakta. Konu burada acilmisken farkli bir yerden yardimda bulunmanin hos olmayacagini düsünüyorum.

Böylece baska birine yardim gerektigi zaman o da bu konudan yararlanacaktir. Dilerseniz buradan yardimci olabilirim.
Aga arkadaşımın pcden yapıyorum ben Microsoftdan direkt indi usbye ne yapmam lazım
/
Aga arkadaşımın pcden yapıyorum ben Microsoftdan direkt indi usbye ne yapmam lazım
Mala anlatır gibi anlat anlayım

Islemi nasil gerceklestirdiginizi bilmedigim icin bir sey diyemiyorum. O yüzden size vermis oldugum baglantidan adimlari uygularsaniz daha cabuk sonuca ulasirsiniz.

Baglantida her seyi detayli bir sekilde anlatmislar. Dikkatli bir sekilde sirayla okursaniz rahat bir sekilde yükleyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı