Aga anlayamadım ki? Bu yaklaşık 4 senelik e Microsoft değiştirmiş sitesiniTechnopat'in hazirlamis oldugu makaleden faydalanabilirsiniz.
![]()
UEFI Windows 10 USB Hazırlama Rehberi
Hızlı açılan bir Windows istiyorsanız kurulumu UEFI olarak gerçekleÅtirmelisiniz. İÅte UEFI kurulum için Windows 10 USB hazırlama rehberimiz. UEFI, yaniwww.technopat.net
Anlasilmayacak pek bir sey yok aslinda.
Buradan medya olusturma aracini indirin. Dosyayi secerken ISO olarak secin ve masaüstüne kaydedin. Bu islemden sonra Rufus'i indirin ve calistirin. Sonra da makaledeki adimlari takip edin.
Ayrica konuda güncel bir video mevcut.
Yarın yapacağım ama harbi anlamadım pek bilgim yok bu konu hakkındaSen bana insanı atsana aga
İnstagram iam.tanerkose ekle agaNe demek istediginizi tam olarak anlamadim.
Aga arkadaşımın pcden yapıyorum ben Microsoftdan direkt indi usbye ne yapmam lazımBenim herhangi bir sosyal medya hesabim bulunmamakta. Konu burada acilmisken farkli bir yerden yardimda bulunmanin hos olmayacagini düsünüyorum.
Böylece baska birine yardim gerektigi zaman o da bu konudan yararlanacaktir. Dilerseniz buradan yardimci olabilirim.
Mala anlatır gibi anlat anlayım/
Aga arkadaşımın pcden yapıyorum ben Microsoftdan direkt indi usbye ne yapmam lazım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.