@Staj Yapan Donanımcı dediğin gibi yazdırıyorum. Ayrıca BIOS'ta boot ayarını ellemem gerekir mi? Şu an Legacy eski sürüm. UEFI'ye geçeceğim de. Ya da ayar nerededir? Ben de Gigabyte anakart kullanıyorum. Teşekkürler.
@Staj Yapan Donanımcı dediğin gibi yazdırıyorum. Ayrıca BIOS'ta boot ayarını ellemem gerekir mi? Şu an Legacy eski sürüm. UEFI'ye geçeceğim de. Ya da ayar nerededir? Ben de Gigabyte anakart kullanıyorum. Teşekkürler.
Secure boot kapalıydı zaten. İlgi için teşekkürler. Kurulum bitince güncellerim konuyu. Sağ olun. @Staj Yapan Donanımcı son bir şey daha sormak istiyorum. Windows yüklenirken internet bağlantısını keseyim mi? Ayrıca disk biçimlendirme ekranında diskimi GPT yapmam gerekir mi? Şu an Legacy olduğu için farklı biçimlendirme var sanırım.
@Staj Yapan Donanımcı son bir şey daha sormak istiyorum. Windows yüklenirken internet bağlantısını keseyim mi? Ayrıca disk biçimlendirme ekranında diskimi GPT yapmam gerekir mi? Şu an Legacy olduğu için farklı biçimlendirme var sanırım.
Kesin. Kablosuz ağı sorduğunda bağlanırsınız. GPT yapmanız gerekirse MBR bölüm tablosu var diyip hata verecektir zaten. Eğer bir şey demezse gerek olmaz. Derse de bu sorun için kesin çözüm bu video olacaktır;