Merahaba arkadaşlar ben daha önceden usb'den Windows 7 Boot Edip Pc'ye format atıyordum. Dün UEFI Formatlıyım hem de windows 8 geçim dedim. Rufus ile ISO imajını USB'ye yazdırdım fat32 dosya sisteminde. Sonradan BIOS'tan security boot ayarlarına baktım yoktu. Bios ayarlarına genel bi bakış attım herşey normaldi. BIOS'ta boot sıralamasında usb gözüküyordu. Sonra f10 çıktım biostan boot menüden flah disk seçtim boot edilmedi.
Bir kaç tana windows 8.1 sürümünü indirdim. Msdn sürümünü indirdim gene olmadı. Usb portlarını değiştirip denedim gene olmadı. Security boot demeyin, biosta öyle bir özellik yok. Sonradan önceden yüklediğim windows 7 imagesini yazdırdım. Daha önce format attığım iso dosyasını yazdırdım windows 7 usb tool programıylan flaha bu dan boot etmedi. Sorun ne olabilir?
Bir kaç tana windows 8.1 sürümünü indirdim. Msdn sürümünü indirdim gene olmadı. Usb portlarını değiştirip denedim gene olmadı. Security boot demeyin, biosta öyle bir özellik yok. Sonradan önceden yüklediğim windows 7 imagesini yazdırdım. Daha önce format attığım iso dosyasını yazdırdım windows 7 usb tool programıylan flaha bu dan boot etmedi. Sorun ne olabilir?
Son düzenleyen: Moderatör: