- Katılım
- 26 Mart 2017
- Mesajlar
- 3.008
- Makaleler
- 11
- Çözümler
- 10
Bizim verdiğimiz oylar 2-3 kişinin oyuna eşitte haberimiz mi yok? Biz de sıradan vatandaşız.O birilerini cezalandırın o zaman.
Bizim verdiğimiz oylar 2-3 kişinin oyuna eşitte haberimiz mi yok? Biz de sıradan vatandaşız.O birilerini cezalandırın o zaman.
İnsanlar o yüzden 2023 seçimlerini bekliyor zaten.O birilerini cezalandırın o zaman.
Tamam da yurt dışına çıkacak parayı ve tahsili nereden bulacağım ben? Üniversiteden 6 yılda mezun olsan, 24 yaşındasın. İş bulmak nereden baksan 17 aydan başlıyor. İşe girdin mi 2-3 yıl sonra aşağı yukarı yaşayacağın hayat belli oluyor da. Öyle torpilin falan yoksa da kolay kolay 5000 TL maaşın üstüne çıkamıyorsun ayrıca. Gerçekçi oluyorum ve her türlü yolu değerlendirmeye çalışıyorum ama en azından şimdilik durum bu.Tüm gün boyunca bilgisayar ekranının başında oturup Technopat'ta gezinerek tabii ki yurt dışına çıkamazsın. İstedikten sonra olmayacak şey yok şu dünyada, sonuçta internete erişebiliyorsun, internete girebilen bir cihazında var. Yani dediğim gibi iş sende bitiyor ama sen çoktan ümitsizliğe kapılmışsın.
Tamam da yurt dışına çıkacak parayı ve tahsili nereden bulacağım ben? Üniversiteden 6 yılda mezun olsan, 24 yaşındasın. İş bulmak nereden baksan 17 aydan başlıyor. İşe girdin mi 2-3 yıl sonra aşağı yukarı yaşayacağın hayat belli oluyor da. Öyle torpilin falan yoksa da kolay kolay 5000 TL maaşın üstüne çıkamıyorsun ayrıca. Gerçekçi oluyorum ve her türlü yolu değerlendirmeye çalışıyorum ama en azından şimdilik durum bu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.