Ülkeden kaçmak artık mümkün değil

Seninki yakınmak değil, Siyaset. Hergün benzer konu açıp sürekli insanları siyasete çekip yanında yada karşında provake ediyorsun.
Türkiye'de çalışıp üretip zengin olanda çok, ABD de sokakda karton kutuda yaşayanda çok. Önemli olan nerde olduğun değil, ne yaptığın. Hayatın bildiğim tek kuralı: Çalışan, azmeden, sabreden ve aklını kullanan kazanır, Tembeller ve asalaklar sürekli şikayet edip başkalarının sırtından bedava yaşamaya çalışır.
Bu forumu sürekli siyaset ortamına çekmene yöneticiler izin veriyorya asıl ilginç olanı o.

Ümidi kalmayan 3-5 önemsiz sahtekar adam gitse ne olur gitmese ne olur? Siz gidin. Lütfen gidin. Gerçek vatan sevdalıları bu ülkeyi düzeltir. Paşa paşa geri gelmek istersiniz. Ama çok geç olur.
Hah bize lazım olan tip tam olarak bu. Biz ülkeden giderken Türkiye’de kalacak saf lazım ki 1 Euro hep 10 TL olsun.
Adam bir şey bildiğini sanıyor ama kesin konuşuyor. Mesajlarımın silinmesinden bıktım moderatörlerin bir kaç tanesi neyi sileceğini bilmiyor.

Mülteci olur gene kaçarım buralardan. Yaşanacağı kalmadı artık.

Aradaki mesajları okumadım baştan diyeyim de.
Yurt dışı imkanı senin işinin ne kadar ehli olup olmadığına göre değişir. Eğer işinin ehli isen yurtdışında seni kaparlar dostum. Benim görüşüm böyle. Tabi işin ehli olman için o işi yapman gerekiyor o da ayrı bir konu ülkemizde. Malum tecrübesiz deneyimsiz insanı işe almıyorlar.(torpil hariç) o kişi artık nasıl deneyim tecrübe kazanacak acaba? Kısır döngü kısacası var. Ama buna rağmen işin ehli olabiliyorsun. Buradaki faktör senin ne kadar sabırlı azimli olduğuna bağlı.

Kurumuş Boğazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…