15 Temmuzda sıcacık peteğimin yanında patates cipsimi yiyip film izledim.Kısacası soruyorum, 15 Temmuz'ta ne yaptın? Bu kadar vatan sevdalısın, 15 Temmuz'ta bir şeyler yapmış olman lazım değil mi?
15 Temmuzda sıcacık peteğimin yanında patates cipsimi yiyip film izledim.Kısacası soruyorum, 15 Temmuz'ta ne yaptın? Bu kadar vatan sevdalısın, 15 Temmuz'ta bir şeyler yapmış olman lazım değil mi?
Vatana örnek oluyorsun (!)15 Temmuzda sıcacık peteğimin yanında patates cipsimi yiyip film izledim.
Yok be şaka yapıyorum sadece bütün gece oralardaydım ve tankın üstüne falan çıktım.Vatana örnek oluyorsun (!)
Darbe girişimi diyorum, cidden bunu yaptıysan, vatan kelimesini yazmaya bırakabilirsiniz...
İnandırıcı değil, olsaydın ilk başta başta şaka yapmazdın...Yok be şaka yapıyorum sadece bütün gece oralardaydım ve tankın üstüne falan çıktım.
Seninki yakınmak değil, Siyaset. Hergün benzer konu açıp sürekli insanları siyasete çekip yanında yada karşında provake ediyorsun.Zekası, imkanı olan çoktan yurt dışına gidip hayatını kurtardı. Artık bu saatten sonra hiçbir Avrupa ülkesi bize vatandaşlık vermez. Zaten ekonomik kriz var, eğitim sistemi yerlerde, hangi parayla hangi tahsille millet yurtdışına gidip hayatını kurtaracak. Eğer anneniz babanız sayılı zenginlerden değilse bizimle sürüneceksiniz. Kimse boşuna ülkeden kaçıp hayatını kurtarma hayalleri kurmasın, yapamadığınızda acısı büyük olur. Artık biz bizeyiz, bu ülkede yaşadığımız sürece sürüneceğiz. Suriyelilerde malum her gün bir çocuk yapıyor, kendi ülkemizde mülteci olacağız. Hayal kurmak bile bize çok.
Hah bize lazım olan tip tam olarak bu. Biz ülkeden giderken Türkiye’de kalacak saf lazım ki 1 Euro hep 10 TL olsun.Ümidi kalmayan 3-5 önemsiz sahtekar adam gitse ne olur gitmese ne olur? Siz gidin. Lütfen gidin. Gerçek vatan sevdalıları bu ülkeyi düzeltir. Paşa paşa geri gelmek istersiniz. Ama çok geç olur.
Adam bir şey bildiğini sanıyor ama kesin konuşuyor. Mesajlarımın silinmesinden bıktım moderatörlerin bir kaç tanesi neyi sileceğini bilmiyor."Kapitalizm" ifadesini "havalı" olmak için kullanıldığını sanıyorsan sende biraz sorun var. Adamın dediğini doğru bulmuyorsan böyle "dalga geçerek" değil de düzgün ve somut bir şekilde cevap vermen daha mantıklı olurdu.
Mülteci olur gene kaçarım buralardan. Yaşanacağı kalmadı artık.Zekası, imkanı olan çoktan yurt dışına gidip hayatını kurtardı. Artık bu saatten sonra hiçbir Avrupa ülkesi bize vatandaşlık vermez. Zaten ekonomik kriz var, eğitim sistemi yerlerde, hangi parayla hangi tahsille millet yurtdışına gidip hayatını kurtaracak. Eğer anneniz babanız sayılı zenginlerden değilse bizimle sürüneceksiniz. Kimse boşuna ülkeden kaçıp hayatını kurtarma hayalleri kurmasın, yapamadığınızda acısı büyük olur. Artık biz bizeyiz, bu ülkede yaşadığımız sürece sürüneceğiz. Suriyelilerde malum her gün bir çocuk yapıyor, kendi ülkemizde mülteci olacağız. Hayal kurmak bile bize çok.
Kurumuş Boğazım...Zekası, imkanı olan çoktan yurt dışına gidip hayatını kurtardı. Artık bu saatten sonra hiçbir Avrupa ülkesi bize vatandaşlık vermez. Zaten ekonomik kriz var, eğitim sistemi yerlerde, hangi parayla hangi tahsille millet yurtdışına gidip hayatını kurtaracak. Eğer anneniz babanız sayılı zenginlerden değilse bizimle sürüneceksiniz. Kimse boşuna ülkeden kaçıp hayatını kurtarma hayalleri kurmasın, yapamadığınızda acısı büyük olur. Artık biz bizeyiz, bu ülkede yaşadığımız sürece sürüneceğiz. Suriyelilerde malum her gün bir çocuk yapıyor, kendi ülkemizde mülteci olacağız. Hayal kurmak bile bize çok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.