Ülkemiz neden kötü?

Biz müslüman ülke değiliz. Senin yorumuna verilecek cevapla da kimse dinden çıkmaz. Teşekkürler.
Bana görede layik TR cumhuriyeti olması gerekir. Ancak siyasetin gidişatina bakarsan müslüman ülke diye yönetiliyor. Kurana görede yazdıklarım caiz değildir. Siz aksini iddaa edebilirsiniz.
 
Bana görede layik TR cumhuriyeti olması gerekir. Ancak siyasetin gidişatina bakarsan müslüman ülke diye yönetiliyor. Kurana görede yazdıklarım caiz değildir. Siz aksini iddaa edebilirsiniz.
Müslüman ülke diye yönetilmiyor. Çok kurana bakmak taraftarıysanız kendiniz futbol vs uğraşmazsınız.
 
Evet bende o gençlerden biriyim eğitim almamama rağmen çevremdeki altyapıya giden çoğu kişiden iyi oynuyorum.
Altyapıya gitmek hayalim aileme çok ısrar ediyorum durmumuzun olmasına ve iyi oynadığımı bilmelerine rağmen izin vermiyorlar boş iş futbol diyorlar halbuki ben hem dersi hem futbolu aynı anda götürebilirim zaten günde 1-2 saat çalışarıyorum maalesef ki çoğu aile benimki gibi bu yüzden ülkemizden güzel oyuncu nadir çıkıyor.
 
Karşılığı olmayan para basılırsa enflasyona hizmet edilir. Basılan paranın karşılığında hazinende eşdeğer madenin (altın, gümüş) yoksa fiyatları artırmaktan öteye gitmez.
Örnek, piyasa dolaşımında 1 milyon para varken ekmek 1 lirayken, dolaşımdaki para 2 milyona çıktığında ve bu paranın hazinede karşılığı yoksa ekmek 2 lira olur.
 

Parayı veren düdüğü çalar.
 
Fenerbahçe'li değilim hemen taraf almayın ancak arda güler gibi bir topçuyu oynatmayıp yedek bırakarak hiçbir gelişme göremessin.
Ayrıca destek 0.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…