Ülkemizde erkeklerin bakım yapması neden yanlış algılanıyor?

vmrt

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben normal bir şekilde bakım yapıyorum. Geçen de Gratis adlı mağazada bir indirim oldu ve arkadaş grubuma bunu söyledim. Ben de kendime ağız bakım suyu, yüz temizleme jeli, nemlendirici krem, duş jeli, kil maskesi gibi temel ihtiyaç ürünlerini aldım. Bu temel ihtiyaç ürünleri arkadaşlarım tarafından erkekliğimin bozulması olarak algılandı ve bu çoğu yerde böyle. Ülkemizde nedense böyle garip bir algı var bilmiyorum. Amaçsız ve boş bir konu ama içimi dökmek istedim. Sizin bu konuda fikriniz var mı merak ediyorum. İyi günler.

Son düzenleme:
Bakımı insanlarla değil de kadınlarla bağdaşlaştıran insanlardan bir şey beklememek lazım. Öyle alışmışlar maalesef.

Babaları evde tazmanya canavarı gibi gezdikleri için çocuklarına'da yansımış, bunları pek takmamak gerekiyor ne kadar ciddiye alırsanız o kadar kendilerini haklı sanacaklardır.

İnsanın temiz ve bakımlı olması sadece kadına değil erkeğinde bir ihtiyacıdır, sakal bıyık bırakılır bunlar kötü şeyler değil ancak bakımlı temiz Olmak'da güzeldir.

Sakal bıyık varsa sorun değil de; ikisi yoksa kısa saçlı kadın gibi görünüyor erkek.

Arkadaşlar ben normal bir şekilde bakım yapıyorum. Geçen de Gratis adlı mağazada bir indirim oldu ve arkadaş grubuma bunu söyledim. Ben de kendime ağız bakım suyu, yüz temizleme jeli, nemlendirici krem, duş jeli, kil maskesi gibi temel ihtiyaç ürünlerini aldım. Bu temel ihtiyaç ürünleri arkadaşlarım tarafından erkekliğimin bozulması olarak algılandı ve bu çoğu yerde böyle. Ülkemizde nedense böyle garip bir algı var bilmiyorum. Amaçsız ve boş bir konu ama içimi dökmek istedim. Sizin bu konuda fikriniz var mı merak ediyorum. İyi günler.

Aldığınız çoğu şey normal bakım eşyaları ancak bence bir erkek mesela kapatıcı tarzı şeyler kullanmamalı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı