Ülkemizde SIM kartlı tabletler telefon yerine kullanılabilir mi?

788080

Femtopat
Merhaba.

Tabletim olduğundan beri telefonum nakil organ gibi geziniyor ortalıkta, Samsung Galaxy Z Fold serisi bir telefon alırdım param olsa ve katlanabilir teknolojinin dayanıklılığına güvensem ama ikisi de yok, bu yüzden iPad ve Samsung Galaxy Tab S serisi tabletlerin SIM kartlı versiyonları ilgimi çekiyor.

Samsung tarafında stok kıtlığı var, SIM kartlı versiyonu diye sattıkları ürün elime ulaştığında muhtemelen SIM kartsız versiyon çıkacak. Hayal kırıklığı çünkü Samsung'u Apple'a tercih ederim. iPad konusunda ise iPad Mini düşünüyorum.

Endişem ise eksik çalışması. Anladığım kadarıyla yurt dışında bazı ülkelerde sadece mobil veri çalışıyor, bazı ülkelerde ise telefondan çok tablet kullananlar oluyormuş. iPad'ler için konuşacak olursam ya donanımsal ya da yazılımsal bir engel var diyorlar aramalar ve SMS için. Ben aramak/aranabilmek, mobil veri kullanabilmek ve SMS alabilmek/gonderebilmek istiyorum. Çizer olduğum için iPad ve Samsung Galaxy Tab S serisi tabletlerde ısrarcıyım, çizim ve mesajlaşma uygulamaları çalışsın yeter. Bu konu hakkında deneyimi olan var mıdır?

Zamanınız ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.

Tabletim olduğundan beri telefonum nakil organ gibi geziniyor ortalıkta, Samsung Galaxy Z fold serisi bir telefon alırdım param olsa ve katlanabilir teknolojinin dayanıklılığına güvensem ama ikisi de yok, bu yüzden iPad ve Samsung Galaxy Tab s serisi tabletlerin SIM kartlı versiyonları ilgimi çekiyor.

Samsung tarafında stok kıtlığı var, SIM kartlı versiyonu diye sattıkları ürün elime ulaştığında muhtemelen SIM kartsız versiyon çıkacak. Hayal kırıklığı çünkü Samsung'u Apple'a tercih ederim. iPad konusunda ise iPad Mini düşünüyorum.

Endişem ise eksik çalışması. Anladığım kadarıyla yurt dışında bazı ülkelerde sadece mobil veri çalışıyor, bazı ülkelerde ise telefondan çok tablet kullananlar oluyormuş. IPad'ler için konuşacak olursam ya donanımsal ya da yazılımsal bir engel var diyorlar aramalar ve SMS için. Ben aramak/aranabilmek, mobil veri kullanabilmek ve SMS alabilmek/gonderebilmek istiyorum. Çizer olduğum için iPad ve Samsung Galaxy Tab s serisi tabletlerde ısrarcıyım, çizim ve mesajlaşma uygulamaları çalışsın yeter. Bu konu hakkında deneyimi olan var mıdır?

Zamanınız ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Samsung eski tabletlerini bu konuda çok iyi üretiyordu, şu an aynı mıdır bilmem, böyle bir işe bulaşacaksanız sakın iPad almayın, WhatsApp bile indiremezsiniz. Samsung tabletlerinde eskiden arama, sms/mms mobil veri vb. şeyler vardı şu an var mı bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı