Ülkemizdeki kısıtlamaların sonucu ne olacak?

Özgürlüğümüz alınıyor mu?

• Oy verenlerin toplamı
    102
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Netflix, Apple TV, Prime TV, Blue TV üyeliklerim var. Hiçbir zaman pişman olmadım. Her bir platform zaten yetişkinliğe göre bilgilendirme yapıyor. Heleki Netflix'de çocuklar için ayrı bölüm var.
18 yaş altı gençlerin izlemek istediklerine engel olmak istemeleri tamamen hikaye. Eşçinsellikmiş, erotik sahneler miş. Hepsine şu an 1 tıkla ulaşabilme devrindeyiz. Eşçinsellik kişinin öz iradesi. Bir şeyleri düzeltmek istiyorsan önce eğitim sistemini düzelt.

Tamamen yatan, hiçbir halt yapmayan, güzel ülkemizin A. S. Yöneticilerin yattıkları yerden devlet cari açığını kapatmak için yaptığı iş. Konuştukça sinirlerime dokunuyor ama şu ufacık konu nerelere varıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Netflix'te ücret ödüyoruz. Oradaki tüm içeriklerden faydalanma hakkımız var. Çocuk kategorisi var Netflix'te bir de. Bunlara rağmen rtük yerinde durmuyor. Bir ilk televizyon dizilerini düzeltsinler. Kimin eli kimin cebinde belli değil. YouTube gibi tiktok gibi yerlere düzenleme gelsin ona karşı değilim. Tabi düzenlemeden kastları denetim falansa. Kapatılmasını istemem YouTube'nin tiktok kapatılsa aslında ülkenin yararına olur. Neyse koşar adımlarla Kuzey Kore yolundan devam ediyoruz. Eleştirile bilecek çok konu varda biyerlere ulaşmadığı için eleştirilerimiz açıkçası boş. Herkes kendini düşünüyor devlette. Hiçbiri halk ı umursamıyor.

Para vererek izlediğim bir platformu engellemeleri çok saçma. Ahlak mı bozuyormuş? Kardeşim sana ne parasını ben veriyorum benim ahlakım bozuluyor çok ahlaklı bir insansan izlemezsin oldu bitti. TV kanallarındaki gibi ne çıkarsa izleme zorunluluğun yok sonuçta. Millet artık özgürce istediği şeyi izlemek istiyor. Welcome to Kuzey Kore.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı