Ülkemizin İnternet Sağlayıcılarının Geriliği

TTnet'in hizmetinden hiç memnun değilim internet hızlı ama 50 gb AKK nedir arkadaş. Ben oyuncu bir insanım sürekli olarak yeni oyunları takip ediyorum 1 oyun indir, sabah Steami aç 100 mb CS:GO, Rust güncellemesi gelsin, online oyna kota gitsin, skype görüntülü görüş tamamdır AKK doldu 25 gün bekle AKK sıfırlansın. Gelecek ay aynı senaryo.

Arkadaşlar Google' ye ''Adil kullanım kotasını kaldırma'' yazarsanız çözümü bulursunuz. Ben öyle yaptım yaklaşık 6-7 aydır AKK ile uğraşmıyorum her ay birçok oyun indirip oynuyorum, BluRay film indirip izliyorum yaklaşık 1 ayda 600 GB download oluyor

Dediğiniz şey MTU ile oluyor ve torrent için oluyor torrent kullanmıyorum. Ve yasal değil.

Dediğiniz şey MTU ile oluyor ve torrent için oluyor torrent kullanmıyorum. Ve yasal değil.

Steamde de olmuştu. Google Chrome'den de dosya indirirken yavaşlamıyor. Steamde Cod Ghosts Single / Multi + Cod Bo 2 Single / Multi indirdim toplamda 50 gb yi geçiyor yavaşlamadı.

Son iki ay kullandığım internet şöyle:

Şuan internet hızım da bu şekilde:

@16986 Yeni bir bilgisayar mı topladın. Ayda 440 GB eder. Bol bol oyun indirmiş olmalısın.

@16986 Yeni bir bilgisayar mı topladın. Ayda 440 GB eder. Bol bol oyun indirmiş olmalısın.
Hayır yeni bilgisayar toplamadım ama inşallah yakında toplayacağım Sadece 2 adet oyun indirdim diğerleri sadece bluray 1080p filmler. Bazı filmler 20-30 GB hatta daha fazla oluyor Ama geçen aylar birkaç oyun indirmiştim. Wolfenstein The New Order, Max Payne 3, Grand Theft Auto IV

@16986 Dostum bende dayanamıyorum artık. Şu mtu işi nasıl oluyor? Anlatır mısın?

Dostum 5.4 tb indirme hızları demişsin fakat bunu yazabilecek hdd ssd? Hatta bu hıza yetişebilecek pc ? O sadece deneme amaçlı bir 5.4 tb. Bu zamanda 5.4 TB indirme hızları imkansız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…