Ülkenin geleceğinden ümitli misiniz?

Sadece iki siyasal İslam'cı mı sanıyorsun olayı? Dostum çok dar düşünüyorsun ayrıca kamp ne alaka?

İyi o zaman sana hayatta başarılar.

Sadece iki siyasal İslam'cı mı sanıyorsun olayı? Dostum çok dar düşünüyorsun ayrıca kamp ne alaka?

İyi o zaman sana hayatta başarılar.
Şuan yaşadığın standartları beğenmiyorsan, ülkeni terk etmek istiyorsan yanına bir çanta alıp Almanya, İsviçre gibi ülkelere yürüyüp sınırda teslim olup mülteci kamplarında haftalarca bekledikten sonra belki mülteci olarak giriş yapabilirsin, önerim bu sana.

Ha, vasıflı biriysen, hâlâ buradaysan o da senin problemin. Başarılar dilerim hayatında.

Kadınların yönetime hakim olmaması durumunda ülkenin geleceği hakkında hiçbir zaman umutlu olamayacağım

Ülkenin geleceği gençler olduğu için ''kendimizden ümitli miyiz?'' diye değiştirilmesi gerektiğini düşündüğüm bir başlık olmuş.

Çok haklı bir konuşmaydı bence hocam peki ülkemize ne olduda bu duruma düştü osmanlı yıkılmadan önce sokakta açık kadın bile göremezken şimdi niye böyle olduk.
Neden böyle olduğumuzu açıklamaya çalışacağım. Bence sizin gibiler yüzünden böyle olduk. Ülkeyi dindar "dayılar" oluşturuyor. Bence ülke din yüzünden battı, adam akıllı bir siyasi çıkıp "lâik yönetime devam edeceğiz" demeli. Ben mevcut iktidarı suçlamıyorum, sorun halkta. Halkın kafa yapısı daha iyi olsa bu iktidar bile iyi şeyler başarabilirdi ama bu cahil "dayıların" desteğiyle ülkeyi batırıyorlar. Türklüğümüzü kaybettik, giderek Araplaşıyoruz.

Çok haklı bir konuşmaydı bence hocam peki ülkemize ne olduda bu duruma düştü osmanlı yıkılmadan önce sokakta açık kadın bile göremezken şimdi niye böyle olduk.
Osmanlıda sokakta aç kadın yoktu çünkü kadınlar sokakta değillerdi. Bir kere Osmanlı'da padişah ve devlet memurları dışında tok insan yoktu. İnsanların karnı kurtlarla doluydu çünkü beslenme yetersizliği vardı. Sen nereden duydun Osmanlıda insanların aç olmadığını?

Size katılıyorum. Osmanlı'yı güzel bir İmparatorluk sananlar benim gözümde cahildir. Barbar değilseniz Osmanlı kültürü hoşunuza gitmeyecektir.

Ülkenin din yüzünden batmasının sebebinin de eğitimsizlik olduğunu düşünüyorum. Dinle yönetim sadece anayasada ayrı.
Halk dinle devlet işlerini kafasında ayırmadığı sürece böyle devam edecek. RTE çıkıp ben ateistim dese oylarının en az yarısını kaybeder. İnsanların dindarlık ile insanlığı ayrıştırması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…